Szobák Villa ZvonoBatina - Szlavónia

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Batina és a Szlavónia!
Detailed description

Villa Bell idén egy nagy lakás a legfelső emeleten 6-10 fő. A lakás 100m2-es terasszal 20m2. Ez áll a 3 tágas hálószoba, nappali, étkező, teljesen felszerelt konyha és két fürdőszoba. A légkondicionált, Wi-Fi-vel és műholdas TV-vel. A lakás gyönyörű kilátás nyílik a hegy tenger szigetei. A vendégek a lakásban elérhető, és egy nagy terasz fedett szőlővel és fenyő a ház előtt, garázs 7 autó, grillező és kis konyha. 13-tól 09. 2015 kínálunk szoba (2 ágy plusz pótágy), saját fürdőszobával és tengerre néző erkéllyel. A vendégek használhatják a nagy terasz a ház előtt, konyha és grill. Parkolás az autó a garázsban. Van is szoba 2 ággyal és 1 szoba rendelkezik saját fürdőszobával, és található az első emeleten. A szoba észak felé, balkon és nincs kilátás a tengerre. A vendégek a szobában van, hogy egy nagy terasz a ház előtt, a konyha és a grill a ház mögött. Parkolás az autó a garázsban.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
Térkép nézet
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Wrocław, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Szobák Villa Zvono, Augusztus 2014
Azt ajánlom !!!!

Tavaly volt szerencsém barátok költeni 8 napig Villa Zvono! Apartman szép, kőpadló, nagy és tágas szobák (1 kevesebb), gyönyörű kilátás a nagy erkély. A hatalmas plusz a nagy étkező, nappali, teljesen felszerelt konyha. Nagyon közel a strandhoz, minden üzlet (pékség, vacsorák, stb) könnyen megközelíthető. Apartman nagyon jól karbantartott. Ez található a 3. emeleten, de nem érzem a hőmérséklet, bár ha bármi klimatyzacja- nem használtuk, mert nagyon szép volt. Mrs. Biljana szép és jól m, azok angolul. Közel a boltok és éttermek nyugodtan összes beszélni Lengyel :)

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Zenica, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt Szobák Villa Zvono, Június 2015
Kiváló szállást!

Mivel egy megállapodást a tartózkodás a szállás, a szolgáltatás minősége és a vendégszeretet a házigazda, minden tiszta volt tíz! Apartman egy tökéletes kilátással a tengerre, hibátlan tisztaság, teljesen felszerelt konyha, ágyak tökéletes kikapcsolódást és szép álom-ez csak néhány ok, amiért mi biztosan megy vissza, és ezért szeretnénk ajánlani minden ezt a szállást. Van több, mint elég hely két négy családi szoba;) Az épület úgy néz ki, pontosan úgy, ahogy a hirdetésben, még szebb ... Ő felelt meg minden igényünknek;)

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Biljana Gudelj Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Holland,
Szobák Villa Zvono lista már megtekintette 16202 idők óta 06.06.2014.