Apartmanok ŽutiMurter Betina - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.155 / éj
Detailed description

Kedves Vendégeink, apartmanjaink a béke és a kellemes családi nyaralás lehetőségét kínálják, ugyanakkor minden szükséges hely könnyű és gyors megközelítését. Az apartman elhelyezkedése remek! Egy csendes utcában találhatók, ahol nincs forgalom a kikötő közelében. A tenger közvetlenül a ház mögött, 30 méterre van. A legközelebbi homokos strand 200 méterre található, csakúgy, mint az üzlet. A létesítmény 5 perces sétára található a központtól, ahol éttermek, üzletek, kávézók, posta és a Betin fából készült hajóépítő múzeuma található. Murter központja 10 perces sétával elérhető. A Sunčana apartman (4+2) a földszinten található, és két hálószobából (egy kétágyas szoba és egy emeletes ággyal), konyhából étkezővel, fürdőszobából és egy grillezős teraszból áll. A parkolás ingyenes. Háziállatokat szívesen fogadunk, és napi 5 eurót, valamint egy további személyt számolunk fel. Apartman Luca található az első emeleten, és egy hálószoba, fürdőszoba, konyha étkezővel és egy kis erkély. Ha békét, pihenést és természeti szépséget keres, akkor jó helyen jár. Várjuk érkezését! :)

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az ideális érkezési idő reggel 12 órától, az indulás időpontja pedig reggel 9 órától. Miután a vendég visszaigazolta a foglalást, a tulajdonos foglalási szerződést köt minden szükséges információval: elérhetőség, előleg összege és fizetési mód. Az előleg befizetése a tulajdonos számlájára történik. A fennmaradó összeg az érkezés napján. Ha a vendég az előleget időben (leggyakrabban egy-két hónapig) nem fizeti be, a foglalás törlésre kerül.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A lemondási feltételek rugalmasak. Az előleg teljes összege visszajár, ha a lemondás legkésőbb 3 hónappal a megállapodás szerinti időpont előtt történik. Az előleg a következő foglalásra/szezonra is beszámítható. Egy hónappal korábban történt lemondás esetén az előleg 50%-a visszajár.
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 700 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 700 m
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 100 m
  • Posta: 800 m
  • Benzinkút: 800 m
  • Buszmegálló: 600 m
  • Repülőtér: 40 km
  • Marina: 300 m
  • Sport tevékenységek: 400 m
  • Disco club: 7 km
  • Nemzeti park: 15 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Betina egy csendes kis hely, ahol minden közel van. Harmonikus szűk utcákkal és átjárókkal, régi kőházakkal és vízpartokkal átszőve, tele természetes emberi bájjal, hitelességgel, kulturális értékekkel, gazdasági és turisztikai identitással. Nem messze található Zadar és Šibenik városaitól, valamint 2 horvát nemzeti parktól (NP Krka és NP Kornati) és a Vransko jezero természeti parktól. A teljes szálláson kívül az alábbiak is a vendégek rendelkezésére állnak: 1. Csónakkikötő - Ha saját csónakkal szeretne jönni és áthajózni az Adriai-tengerünkön, napi 10 eurós csónakkikötést kínálunk. 2. Privát turistautak a Kornati-szigetekre - A betinai apartmanok mellett van egy házunk a Kornati-szigeteken, amit bérbe is adunk, és a tulajdonos privát turistautakat szervez az érdeklődő vendégeknek. A Kornati-szigetek a Földközi-tenger paradicsomi szigetei, melyeket kivételes természeti szépségük, a part széles beékelődése, megőrzött természete és gazdag tengeri ökoszisztémája tesz különlegessé. 3. Szállítási szolgáltatások - szállítási szolgáltatásokat is kínálunk. Ár távolságtól függően. 2 hétig 10% kedvezmény!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Žuti
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Goran Šandrić Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Žuti lista már megtekintette 19690 idők óta 15.11.2021.