Nyaralóház Biljkinog OcaBilje - Szlavónia

kikiáltási ár Ft 23.083 / éj
Detailed description

Biljka apai háza elnyerte a hízelgő Horvátország legjobb hagyományos háza címet, köszönhetően az ősi időkbe visszavezető belső térnek. század eleji hagyományos építésű ház (ún. sváb ház), amely máig megőrizte varázsát. Két hálószoba századközepi tömörfa bútorokkal van berendezve, míg a nappaliban további 2 ágy található, így akár 6 fő elszállásolására is alkalmas. 2 fürdőszoba, konyha étkezővel és egy hosszú veranda, amely egy fedett teraszra vezet. Az udvari részen egy másik terasz található kisebb fedett területtel, grillezési lehetőséggel, nyáron úszómedencével. Ahogy a név is sugallja, a ház tele van növényekkel, az udvaron pedig kert és gyümölcsös is található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés kizárólag banki átutalással történik, 30% foglaláskor, a többi közvetlenül érkezés előtt. Lemondás esetén az előleget más időpontban tudja felhasználni. Ideális érkezési időpont 14 óra után, indulás 10 óra után. Lehetőség van önálló bejelentkezésre is.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Amennyiben érkezése előtt 10 nappal lemondja a foglalást, az előleget visszatérítjük Önnek.
Távolságok
  • Belváros: 10 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 20 m
  • Benzinkút: 10 km
Részletes leírás
A szállásszolgáltatáson túlmenően a baranyai tartózkodás megszervezésében is segítséget nyújtunk, előzetes instrukciókkal, hogy az idejét optimálisan kihasználhassa. Üdvözlő itallal várják Önt, a konyhában pedig alapvető konyhai eszközök állnak rendelkezésre. A szabadidő eltöltésére társasjátékok és sportkellékek, valamint számos könyv vár. Ünnepekre házbérlésre is van lehetőség, amit egyénileg egyeztetünk.
Térkép nézet
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Vedran Grizbaher
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz, Spanyol,
Többet a tulajdonos

Olasz nyelvtanár, etnológus, idegenvezető, amatőr újságíró és a növények és a természet nagy szerelmese.

Nyaralóház Biljkinog Oca lista már megtekintette 2569 idők óta 08.05.2023.