Apartman Korni Biograd na Moru - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 20.170 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Biograd na Moru és a Zadar régió!
Detailed description

A frissen felújított, légkondicionált lakás egy tágas kertes családi házban található egy csendes utcában, családi házakkal. Az első emeleti szállásegység külön külső lépcsőn közelíthető meg, és az egyetlen lakás az épületben. Parkolás az épület előtt biztosított a vendégek számára. A több mint 100m2-en 4 hálószoba, nappali konyhával, központi bejárat, két fürdőszoba és egy nagy terasz és erkély található. Minden hálószoba parkettával borított, és egy kivételével mindegyikből ki lehet jutni az erkélyre. A konyhás nappaliból és az étkezőből egy napellenzővel ellátott terasz nyílik. 3 hálószobában nagy franciaágyak, az egyik szobában 2 különálló ágy található. A teljesen felszerelt konyhában minden megtalálható, ami a kényelmes tartózkodáshoz szükséges, beleértve a mosogatógépet, kerámia főzőlapot, sütőt, kávéfőzőt, hűtőszekrényt fagyasztóval, kenyérpirítót stb. Az apartmanban mosógép, hajszárító és vasaló található. A Bošana strand 5 perces sétára, a városközpont, üzletek és éttermek pedig 10 percre találhatók.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Készpénzes fizetés a létesítményben az érkezést követő 24 órán belül történik. Érkezéskor a vendégeknek személyes okmányokat kell bemutatniuk, hogy bejelenthessék tartózkodásukat. Bejelentkezés: 14:00 Kijelentkezés: 10:00
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
A létesítmény lefoglalásához a teljes összeg 10%-ának megfelelő előleg befizetése szükséges. Ingyenes lemondás 3 héttel a foglalás kezdete előtt.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 700 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 700 m
  • Nemzeti park: 60 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
A Korni apartman vendégei üdvözlőkosárral, ingyenes Wi-Fi-vel és Netflix-szel várják a vendégeket. Elektromos autóval érkező vendégek számára a saját parkolóban található villanycsatlakozás elérhető. A házigazdák az épület földszintjén laknak és vendégeik rendelkezésére állnak.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Korni
Lovro Pavletić Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Angol, Spanyol, Francia,
Apartman Korni lista már megtekintette 7327 idők óta 21.04.2022.