Mobilház BarbaraRažanac - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 6.207 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Barbara 629 mobilház Razanc kis halászfalujában, a Camp Planikban található, 700 méterre a gyönyörű Velebiti strandtól, a közelben Zadar (17 km), Pag (30 km) és a nemzeti park. Paklenica (35km) felszerelt és készen áll a vendégek fogadására, két szobával (1 hálószoba és 1 szoba három ággyal), nappali konyhával és kanapéval (2 fő), külön fürdőszoba zuhanykabinnal és egy WC.A házban légkondi, 2 LED műholdas TV, jég és hideg víz gép, kávéfőző, gáztűzhely, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, vasaló, hajszárító, 6 személyes edénykészlet, tiszta ágynemű és törölköző. a házhoz tartozik egy nagy terasz a ház teljes hosszában (24m2) A teraszon található: asztal 6 székkel, hinta, nyugágy, nagy és modern gázgrill, amely a teraszon vagy mellette használható hozzá.A terasz végén egy parkolóhely található.A kemping közelében van Tommy szupermarket (100m),város központja 400m,gyógyszertár,posta,étkezési lehetőség,halbolt stb. .. Egyszóval egy gyönyörű tábor egy fenyvesben, amely a természet szépségét árasztja.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetési mód: 30% előre és 70% a táborba érkezéskor A végső takarítás benne van az árban A foglalás kifizetéséről írásos visszaigazolást küldünk. Érkezési idő 14 órától, indulás 10 óráig Érkezéskor be kell jelentkezni a recepción és megadni az adatokat. Az idegenforgalmi adót AZ ÁR NEM TARTALMAZZA, és a recepción érkezéskor fizetendő napi és személyenként 1,33 euró összegben, 12 éves korig nem kell fizetni (ingyenes).
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
30 nappal az érkezés előtti lemondás esetén az előleg 100%-a, érkezés előtt 15 nappal történő lemondás esetén az előleg 50%-a.
Távolságok
  • Tenger: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 400 m
  • Gyógyszertár: 400 m
  • Bank: 200 m
  • Posta: 400 m
  • Marina: 700 m
  • Nemzeti park: 35 km
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Kedves Vendégeink, ebben az évben is kiemelten törekedtünk arra, hogy Barbara házunkban kényelmesen eltölthessétek Önöket, ezért készültünk Önöknek: három kerékpár a kellemes utazáshoz, városnézéshez, egy kis gyerekkocsi, egy SUP szörfdeszka, két nyugágy amit nem kell bérelni a strandon, kis felfújható gyerekmedence (lásd képen), értékmegőrző, ami a házban található és kóddal rendelkezik, nagy és modern grillsütő áll rendelkezésünkre. gondoskodni a ház karbantartásáról, így ha bármilyen meghibásodásod van, vagy bármi hiányzik, pl gáz eltűnik a palackban, vagy nem számít, csak írj egy SMS-t vagy hívj és a probléma megoldódik a lehető legrövidebb idő alatt Vezeték nélküli internet hozzáférés is ingyenes a tábor teljes területén Minden vendégünknek üdvözlő italt is adunk, ami benne van az árban Kedves vendégeink, JÓL JÖTT NEKÜNK.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Mobilház Barbara
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Ptuj, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+4, Április 2023
Kiváló

Nagyon barátságos tulajdonos és meleg fogadtatás. A mobilház nagyon tiszta és teljesen felszerelt. A helyszín közel van minden infrastrukturális létesítményhez. Nagyon ajánlom.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Arjan Kurtović Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink, szeretettel üdvözöljük mobilházunkban és a Camp Park Planik Ražanacban. Tulajdonosként minden kérdésére válaszolok, és szívesen elmagyarázok mindent, ami a táborral és Ražanac városával kapcsolatban érdekel. Horvátul beszélek németül és angolul is nagyon jól.Várom érdeklődését és bízom benne, hogy elégedett lesz szolgáltatásunkkal.

Mobilház Barbara lista már megtekintette 12790 idők óta 26.06.2022.