Apartmanok Villa AstoriaBiograd na Moru - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Biograd na Moru és a Zadar régió!
Detailed description

Modern design és teljesen felszerelt stúdió apartmanok Villa Astoria található egy új, csendes részén, a város a tenger mellett, Kumentu. Található egy fenyőerdő biztosítja a vendégek számára a magánélet és a béke és árnyékot, miközben a terasz, amely minden lakásban. Az épület közelében található a fő homokos öböl, és a közeli éttermek és kávézók és üzletek. Mivel a központ található sétány körülbelül 15 percig.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fizetés történhet készpénzben érkezéskor a létesítményben, és amikor a foglalás kell fizetnie előleg 20%. Boravišma adót az ár tartalmazza. Abban az esetben, lemondás, a betéti megmarad.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 100 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
Az ár tartalmazza parkoló, hogy mi biztosítja minden kedves vendégünknek, légkondicionáló használata és WiFi. Minden vendégünk kap, hogy kérje a tiszta ágyneműt és törölközőt, ha marad napok száma több a házban. A recepción lehet mindig szolgálni csésze kávé a készüléket, és a házi pálinkát egy önkéntes díjat. Térítés ellenében megszervezi szállítási szolgáltatások / a repülőtérre, kikötő, a buszpályaudvartól ...
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Astoria
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Június 2023
Nagyszerű apartman és vendégszeretet

Rendkívül vendégszerető házigazda és tiszta apartman.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Anamaria Čuljak Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Spanyol,
Többet a tulajdonos

Hi! A nevem Anamaria és én vagyok a gazda Villa Astoria. Beszélek idegen nyelveken, de ne habozzon kapcsolatba lépni velem a vizsgálatot. Kanalak I és vidám, kommunikatív személy. Szeretem a gyermekek és az állatok. Szeretek énekelni, táncolni és játszani, és én is a sport. Ennyit nekem: D

Apartmanok Villa Astoria lista már megtekintette 67405 idők óta 28.06.2017.