Apartman MateaBjelovar - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 6.808 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Jöjjön el és élvezze a csodálatos nyaralást modern Matea apartmanunkban, amely csendes és bájos Bjelovarban található! Ez a tágas, 70 négyzetméteres apartman maximum 4 vendég elszállásolására alkalmas, csendes és nyugodt környéken (utcán) található, 2 km-re a városközponttól, forgalom és autózaj nélkül. Az apartmanban 1 hálószoba, fürdőszoba, konyha, nappali, étkező, erkély és fedett terasz található. Az épületen belül 2 gépkocsi beálló és garázshasználati lehetőség, fedett terasz 10 fős grillezővel, játszótér a gyerekeknek és egy 700m2-es bekerített, zöldellő udvar található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A Matea apartmanban szállást foglalhat mobiltelefonon (SMS, Whatsapp, Viber) vagy e-mailben. Az apartman foglalásának 10%-át bankon keresztül, vagy megegyezés szerint a teljes összeget az apartmanba érkezéskor készpénzben fizetheti ki. Kiszállás az apartmanból 12:00 óráig vagy megegyezés szerint és érkezés az apartmanba 14:00 órától vagy megegyezés szerint. Rugalmas érkezési és távozási idő az apartmanba vagy onnan. Ha tömegközlekedéssel érkezik Bjelovarba busszal vagy vonattal, készek vagyunk felvenni és visszaküldeni az indulás napján díj és többletköltség nélkül.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Szállásfoglalás ingyenes lemondása Az apartmanban történő szállás előleg 10%, vagy megegyezés szerint előleg nélkül, ami a teljes összeget jelenti az apartmanba érkezéskor.
Távolságok
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 2 km
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 600 m
  • Buszmegálló: 2 km
  • Vasútállomás: 2 km
  • Repülőtér: 75 km
  • Sport tevékenységek: 1.5 km
  • Disco club: 2 km
  • Kaszinó: 2 km
Részletes leírás
Az Apartment Matea számos szolgáltatást kínál, amelyek felejthetetlenné teszik az itt-tartózkodást. Pihenjen az erkélyen, ahonnan kilátás nyílik a környékre, vagy élvezze a közös pillanatokat a kertben, grillezővel. Autóinak 2 parkolóhely és garázshasználati lehetőség biztosított. A tágas terasz kiválóan alkalmas a pihenésre, a kandallónak köszönhetően a lakás belseje melegséget áraszt. Az üdülés kényelméről és minőségéről WiFi, okostévé, IPTV-Netflix, légkondicionálás, központi fűtés, mosógép, vasaló, hajszárító, edények, kiságy és hosszú távú bérlési lehetőség gondoskodik. A lakás allergiamentes környezetet biztosít. Kerékpárok is rendelkezésre állnak a gyönyörű környezet felfedezéséhez. A mosógéppel felszerelt mosókonyha praktikumról gondoskodik, míg a kényelmes ággyal, okostévével és elegáns bútorokkal berendezett hálószoba tökéletes menedéket nyújt egy fárasztó nap után. Ne hagyja ki a lehetőséget egy felejthetetlen nyaralásra a Matea apartmanban. Foglalja le szállását és élvezze ezt a csodálatos helyet! Üdvözöljük!
Térkép nézet
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Donji Miholjac, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Március 2024
Kivételes

Gyönyörű környezet, rendkívül kellemes tartózkodási hely, tágas, tiszta és rendezett. A házigazdák csodálatos, csodálatos, kedves, kedves emberek. A házban minden megtalálható, ami egy nagyszerű nyaraláshoz kell! Mindenkinek ajánlom

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm.

Köszönöm Martina a csodálatos hozzászólásokat. Öröm volt vendégül látni titeket⚘️ Mindig szívesen látunk Apartmanunkban.Lp Anka és Marinko👍

İstanbul, Törökország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Március 2024
Luxus és tiszta szállás

Nincs messze a városközponttól. Nagyon rendezett és tiszta szállás. Nagyon elégedett voltam. Marinko úr és felesége nagyon gondoskodó és kedves pár. Nagyon szépen köszönök nekik mindent. Mindenkinek ajánlom.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszi Gökhan!

Köszönjük Gökhan és kedves vendégünk volt.Kellemes utazást Isztambulba Lp

Vinkovci, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Március 2024
Minden ajánlás!!!

Minden ajánlás a lakáshoz. Tágas és meleg, kényelmes és modern berendezésű, az egész emelet elérhető. A házigazdák megközelíthetőek és barátságosak, és mindig kéznél vannak. A konyha fel van szerelve a főzéshez szükséges összes edénnyel, beleértve a recepteket is. Elegendő hely háziállatok számára (kettőnk volt). Élveztük a pihenést az egész tartózkodásunk alatt, mert az utca csendes és forgalommentes. Köszönet a házigazdáknak.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Luna🐕&🐕Aldo

Tatjana és Tiho, köszönjük a csodálatos hétvégét, amit veletek és a tiéddel és a kedvenceinkkel töltöttünk. Üdvözlet és minden jót. 🐕🐕😊

Anka i Marinko Šarić
Beszél:
Horvát, Német,
Többet a tulajdonos

Anka és Marinko vagyunk, gyönyörű és meleg apartmanunk, Matea házigazdái, a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére állunk. Érdeklődni a 098/641-041-es mobilszámon lehet Üdvözöljük!

Apartman Matea lista már megtekintette 2333 idők óta 31.10.2023.