Apartman Ella Sea ViewBrač Bol - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.207 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Brač Bol és a Horvát szigeteken!
Detailed description

A Brač-sziget régiójában, Bolban található apartman sétatávolságra van az összes strandtól. Két legközelebbi strand található, 400 és 450 méterre az apartmantól, körülbelül 5 perc sétára. Mali Rat Beachnek és Borak Beachnek hívják. A Zlatni Rat strand is a közelben található (kb. 15 perc sétára). Ez a nagyon szép apartman gyönyörű kilátással a tengerre, ingyenes Wi-Fi-vel és kábel-TV-vel, valamint ingyenes parkolási lehetőséggel várja vendégeit az apartman előtt. A néhány perces sétára található városközpont minden szolgáltatást kínál, beleértve az éttermeket, üzleteket és kávézókat. A közeli látnivalók közé tartozik a Stina Pincészet és a Bol Kitesurfing School. Az apartman teljesen felszerelt, így a nyaralás minden pillanatát élvezheti. A lakás 40 m2-es, mosogatógéppel, mosógéppel, kiváló klímával, padlófűtéssel. Minden gyalogosan elérhető, nem kell autó.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
HA TÖBB MINT 10 NAPOT FOGLALNA, KÉRJÜK KAPCSOLATBAN, KEDVEZMÉNYT KAPHAT. Bejelentkezés: 15:00-12:00 Kijelentkezés: 6:00-10:00
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Szezonban (június, július, augusztus, szeptember): A foglalás visszaigazolása a szállás teljes árának 15%-ának megfelelő előleg fizetése után történik. A fennmaradó összeget érkezés előtt 30 nappal kell kifizetni. Ha a fennmaradó összeget a megadott határidőn belül nem fizetik ki, a foglalás törlésre kerül. Az előleg vissza nem térítendő. Egyéb hónapok: A foglalás visszaigazolása a szállás teljes árának 10%-ának megfelelő előleg fizetése után történik. A fennmaradó összeget érkezés előtt 15 nappal kell kifizetni. Ha a fennmaradó összeget a megadott határidőn belül nem fizetik ki, a foglalás törlésre kerül. Az előleg vissza nem térítendő. Ha a szállásfoglalás teljes összegét kifizették (kedvezmény lehetőség), és az érkezés előtt több mint 30 nappal lemondás történik, a foglalás összege visszajár, de csökkentve a lemondás és a pénzküldés költségeit a szállásfoglalás összegének 10%-a. Ha az érkezés előtt kevesebb mint 30 nappal mondják le a foglalást, a foglalás összegét nem térítjük vissza.
Távolságok
  • Strand: 400 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 40 m
  • Repülőtér: 900 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Üdvözlő ajándék várja Önt. Étterem Pizzéria Navigáció: 100 m Étterem Étterem Ranch: 100 m Bolt: 50 m Strand Mali Rat: 400 m Strand Borak: 450 m Strand Zlatni Rat: 1 km
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Ella Sea View
Nataša Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink, örömmel üdvözöljük! Jelenléted nagyon boldoggá tesz minket. Reméljük, élvezni fogja Bolt. Ha bármire szüksége van, vagy kérdése van, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot mobilon, viberen, whatsApp -on vagy e -mailben. A lehető leghamarabb válaszolunk. Köszönjük, hogy vendégeink vagyunk.

Apartman Ella Sea View lista már megtekintette 8638 idők óta 17.09.2021.