Apartman ErnestDugi otok Brbinj - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.311 / éj
Detailed description

Az apartman Brbinj városában, a Dugi otokon található, 10 méterre a tengertől, az 1. emeleten, és teraszáról kilátás nyílik a tengerre és a naplementére. Két étterem található az apartman közelében. A szálláshely 3 perces sétára található a kompkikötőtől. Az apartmanban nappali-konyha, három hálószoba, fürdőszoba, további WC és terasz található. A lakás teljesen felszerelt és légkondicionált. A konyha modern és új, és mosogatógéppel, tűzhellyel, sütővel, hűtővel fagyasztóval és mikrohullámú sütővel felszerelt. Az étkező tágas, nagy étkezőasztallal és kanapéval, valamint kijárattal a teraszra. A tágas előszobában egy nagy fali gardrób, egy frissen felújított zuhanyzós fürdőszoba, valamint három tágas és felszerelt hálószoba található. Lehetőség a kertben a fedett grillsütő használatára. . Közvetlenül a lakás előtt lehet úszni. Dugi otok összes többi gyönyörű strandja autóval 10-15 perc alatt elérhető. Parkolni a ház előtt lehet.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartmanba érkezés 14 órától, távozás 10 óráig tart. Ingyenes lemondás érkezés előtt 30 nappal. A foglalás visszaigazolása a teljes ár 20%-ának megfelelő előleggel történik és a bankszámlára kerül kifizetésre. Írásbeli foglalási visszaigazolást küldünk. A fennmaradó összeget készpénzben kell kifizetni a lakásba való belépéskor. Az apartman ára tartalmazza az idegenforgalmi adót. Nincsenek további költségek.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Amennyiben a foglalást legkésőbb az érkezés előtt 15 nappal mondja le, az előleg 50%-át visszatérítjük.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 10 m
  • Orvos: 13 km
  • Gyógyszertár: 20 km
  • Posta: 1 km
  • Benzinkút: 18 km
  • Marina: 15 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Minden vendéget üdvözlő itallal kínálunk. A kikötőhely csónak használatára az apartman előtti mólón. Dugi otok egy varázslatos és jellegzetes sziget, amely ideális a tenger tisztaságának és a természet szépségének élvezetéhez. A sziget déli része többnyire meredek és varázslatos sziklákból áll a Telašćica Natúrparkban, míg a sziget északi része éles kontrasztot alkot a csendes öblökkel, kavicsos strandokkal, mint például Veli Žal, kavicsos strandokkal a világítótorony közelében, gyönyörű homokos. strand Sakarun és még sokan mások.azt a részt jelentős horvát tájnak nyilvánították. Ne hagyja ki a Brbišćica-öbölben, amely mindössze három kilométerre található az apartmantól, gyönyörű stranddal, ahol kajakot vagy SUP-ot bérelhet, hogy meglátogassa a varázslatosan gyönyörű Golubinka és a Sárkányszem barlangot. A Strašna peć barlang meglátogatása, az Adria legmagasabb világítótoronyának meglátogatása és sok más érdekes hely, amelyek lélegzetelállítóak, felejthetetlenné teszik az itt-tartózkodást.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Ernest
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Ernest Rančev Reklám mivel 2020
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

Brbinjben élek a Dugi otokon, és azért vagyok itt, hogy üdvözöljem Önt, és a lehető legszépebbé és kellemesebbé tegyem tartózkodását. Üdvözöllek gyönyörű szigetünkön.

Apartman Ernest lista már megtekintette 9405 idők óta 16.02.2022.