Apartmanok MionaBrela - Split régió

kikiáltási ár Ft 11.387 / éj
Detailed description

Házunk Brelában, a tengerhez vezető első sorban található, ideális hely a pihenésre és a mediterrán táj előnyeinek élvezetére. Öt modern berendezésű apartmant kínálunk terasszal és/vagy erkéllyel, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. A sok homokos strand egyikétől egy rövid ereszkedés választja el Önt a fenyőfa lombkoronákkal körülvett saját lépcsőjén. Emellett a leghíresebb és legnagyobb, mindig napfényben fürdő Breljan strand, Punta Rata mindössze néhány perc alatt elérhető. Egyéb szolgáltatások, például üzletek, éttermek, kávézók és szuvenírboltok a közvetlen közelben találhatók. Az ár tartalmazza az üdvözlő italt, valamint a parkolást. A kalandvágyó kedvűek számára lehetőség van kajak kölcsönzésére is, ha pedig inkább pihentető tevékenységet szeretne, testmasszázst (sport, relax, stb.) is kínálunk.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláshoz e-mailben vagy mobil kapcsolaton keresztül fordulhat hozzánk. Ideális érkezési időpont 14 óra után, indulás 10 óra előtti időpont.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 1.2 km
  • Élelmiszer: 10 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Az ár tartalmazza az üdvözlő italt, valamint a parkolást. A kalandvágyó kedvűek számára lehetőség van kajak bérlésére is, ha pedig inkább pihentető tevékenységet szeretne, testmasszázst (sport, relax, stb.) is kínálunk.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Miona
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Miona Tokić
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Apartmanok Miona lista már megtekintette 12276 idők óta 07.07.2023.