Apartmanok SpeedboatBrela - Split régió

kikiáltási ár Ft 7.759 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Modern szállás gyönyörű kilátással a tengerre, második sor a tengertől (kb. 40 m). Apartman A4 1 / a 2. emeleten / fényűzően felszerelt és 4 fő részére alkalmas pótágy vagy kiságy elhelyezésére. Konyha, két hálószoba található (egyik szobából a másikba), mindegyik szobához saját fürdőszoba tartozik. Minden szobában LCD, klíma, WIFI. Apartman A4 2 /földszint/ egy kb.70m2 alapterületű lakás. Ez egy modern apartman nagy konyhával és LCD-s étkezővel, két modern berendezésű szobával rendelkezik, mindegyik saját fürdőszobával, légkondicionálóval. A szobákhoz tartozik egy közös nagy terasz-erkély, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik. Több autó parkol a garázsban. A grill használatának lehetősége. A piac kb.70 m-re van az apartmantól. A strand 30 m-re található az apartmantól. A La Bomba, a Mediteran és az Ivandića dvori éttermek 100 méterre találhatók. Makarska távolsága 10 km. Stúdióapartman A2 Rustical egy 2 fős apartman, akik különleges és csodálatos nyaralásra vágynak, és egyben kalandot élnek át a hagyományos dalmát módon. A régi Etnosel ŠOŠIĆI-ban, amely mindössze 300 m-re található a tengertől

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az előleg befizetése 200 € vagy megegyezés szerint azonnal, a többi pedig érkezéskor. A foglaló egy részének esetleges visszatérítésével járó szálláslemondás ideje min. Kezdés előtt 2 hónappal / elhalálozás esetén/ Lemondás 14 nappal a kezdés előtt visszatérítés nélkül A szobában további /3./ ágy 15 €-tól 20 €-ig kerül felszámításra Érkezés 11:00 óra után. Indulás reggel 9:00-kor.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg befizetése 200 € vagy megegyezés szerint azonnal, a többi pedig érkezéskor. A foglaló egy részének esetleges visszatérítésével járó szálláslemondás ideje min. Kezdés előtt 2 hónappal / elhalálozás esetén/ Lemondás 14 nappal a kezdés előtt visszatérítés nélkül A szobában további /3./ ágy 15 €-tól 20 €-ig kerül felszámításra Érkezés 11:00 óra után. Indulás reggel 9:00-kor.
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Belváros: 1.5 km
  • Élelmiszer: 70 m
  • Étterem: 80 m
  • Orvos: 800 m
  • Gyógyszertár: 1.5 km
  • Posta: 1.5 km
  • Benzinkút: 10 km
  • Buszmegálló: 1 km
  • Repülőtér: 60 km
  • Sport tevékenységek: 800 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Stúdióapartman A2 Rustical egy 2 fős apartman, akik különleges és csodálatos nyaralásra vágynak, és egyben kalandot élnek át a hagyományos dalmát módon. A régi Etnosel ŠOSIĆI-ban, mely mindössze kb.400 m-re található a tengertől / egy speciális régi ház, mely nem része az A4+1 és A4+2 apartman motorcsónaknak/. Információkat és további videókat küldünk a whatsappra vagy e-mailre. Figyelmeztetés: A fürdőszoba nem a szoba része, de hagyományosan a ház alatt található. 8m2-es és csak a tiéd.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Speedboat
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
CHORZÓW, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Augusztus 2021
Szuper !!!

Fantasztikus lakás! Minden ugyanúgy néz ki, mint a képeken. A lakás jól karbantartott és nagyon tiszta. Nagyon jól felszerelt konyha: tányérok, tálak, edények, poharak, turmixgép, turmixgép, kávéfőző, vízforraló stb. Légkondicionálás minden szobában. Két fürdőszoba luxus és kényelem. Az erkély nagyobb, mint a képeken látszik. És a kilátás ... wow Még egyszer köszönöm és üdvözlettel. Ewelina Banasik családjával (2021.08.18.)

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Nové Mesto nad Váhom, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Július 2021
Gyönyörű és pihentető nyaralás

Meglátogattunk egy 4 tagú Brela családot, és egy 4 + 1 motorcsónakos apartmanban szálltunk meg. A házigazdák mindig kedvesek és barátságosak voltak velünk, nagyszerű család. Lakás modern berendezéssel és szép kerttel. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, Bracra és Hvarra. A szállás Brela csendes részén található, ahol pihenni fog, de nem fog unatkozni. A közelben van egy praktikus üzlet, étterem kiváló kávéval, ételekkel és fagylalttal. A szállástól lépcsőn le a strandhoz. Tiszta víz, tiszta, kiváló gyermekes családok számára. Ajánljuk, és szívesen visszatérünk valamikor.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovák - Eredeti megjelenítése
Lutin, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Június 2020
Nagy megelégedés

Június első felében voltunk a lakásban, a képek pontosan megegyeznek, gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és az alsó részről, és sok kisebb strand számára néhány perc alatt elérhető, a legközelebbi 2 A házigazdák nagyon kedvesek, a kommunikáció az itt élő natív szlovákkal zajlik. A konyha nagyon jól felszerelt, hiányzott semmi, tiszta szobák, minőségi bútorok és ágyak, mindkét fürdőszoba tiszta és problémamentes. Az egyetlen lehetséges két hátrány: a fürdőszobákat a folyosó és a hálószoba felé kell szellőztetni, és az öreg szülők a földszint hátulján élnek (nagyon szép!), Míg a szigetelés nem teljesen tökéletes - de elsősorban a fürdőszobákra és a konyhával ellátott előcsarnokra vonatkozik.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Adriana Šošić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Cseh, Szlovák,
Többet a tulajdonos

Köszönöm, hogy nem érdekli a gyönyörű apartmanokat Dalmácia szívében Brela ... várjuk a szíved, akkor velünk lesz csodálatos és felejthetetlen ...

Apartmanok Speedboat lista már megtekintette 106539 idők óta 06.03.2015.