Apartmanok U AnteBrist - Split régió

kikiáltási ár Ft 7.759 / éj
Vendég értékelés alapuló 8 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az "U Ante" apartmanok néhány méterre a tengertől, egy családi házban találhatók Bristben, egy kis dalmát városban a makarskai riviérán. Brist 100 km-re fekszik Splittől és Dubrovniktól, 38 km-re Makarskától és 14 km-re a gyönyörű Baćina-tavaktól, Ploče és a Neretva-völgytől. Az 1. apartman "U Ante" egy családi ház 1. emeletén található, mely az ELSŐ SORBAN található a tenger felé, így a teraszról leírhatatlan kilátás nyílik a strandra és a kék tengerre. Az apartman 2-5 fő elhelyezésére alkalmas. Van egy szoba franciaággyal és egy másik szoba még két ággyal. A konyha jól felszerelt, egy nagy hűtőszekrényt emelünk ki. Különösen fontos a tágas terasz egy nagy asztallal. A lakás légkondicionált, internettel és őrzött parkolóval rendelkezik. A 2. lakás a 2. emeleten található, a földszinten konyha és saját udvar található. A ház a város központjában található, így kb 50 méterre éttermek, vendéglők, ajándékboltok. Brist egy csendes tengerparti hely, amely ideális egy pihentető nyaraláshoz és a természeti szépségek élvezetéhez.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az előleg a végösszeg 30%-a és a foglalást jelzi. Érkezési idő: 14 óra után Indulási idő: 10 óráig
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 14 km
  • Vasútállomás: 14 km
  • Repülőtér: 100 km
Beach típus
Homokos tengerpart,
Részletes leírás
Üdvözlő italt vagy gyümölcsöt az ár tartalmazza. Az apartmannal lehetőséget kínálunk kirándulások szervezésére a közeli városokba, a dalmát kulturális örökség megismerése mellett.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok U Ante
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 8 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Uherské Hradiště, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2023
Pihenés

Szeretnénk megköszönni Antalnak és az egész családnak a szép, tiszta szállást és a bristi "második otthonunkban" eltöltött csodálatos időt. Bátran ajánlom más vendégeknek is, az apartman jól fel volt készítve. Nagyra értékeltük a gyönyörű teraszt, ahonnan a tengert és a Bristtel szemben található Pelješac-félszigetet néztük. Közvetlenül a ház mellett található a Sidra bár, pár lépésre a pékség, zöldség-gyümölcs bolt és a Mala Mare étterem kiváló konyhával. Biztosan szívesen visszatérünk ide a jövőben. A Jandova család Csehországból.

Ajánlott : Idős emberek, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Viszlát, jövőre!

Kedves Róbert, örülünk, hogy évek óta kedves vendégeink vagytok és elégedettek vagytok... Jövőre újra találkozunk... Szeretettel köszöntjük a bristi Pećar családot!🤗

Sarajevo, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt A5+2, Szeptember 2023
Ideális hely a nyaraláshoz

Első alkalommal szállunk meg ebben az apartmanban, és túlzás nélkül nagyon elégedettek vagyunk a házigazdákkal és a szállással. Ezúttal szeptemberben rövid volt a tartózkodás, elkezdődött az iskola, de júliusban szeretnénk visszajönni ide. Kevés ilyen házigazda van, megtiszteltetés, és örömmel ajánlom ezt a helyet és az apartmant azoknak, akik igazi családi nyaralásra vágynak...minden az első tízben volt.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Várjuk az új találkozót!

Kedves Jasenka asszony! Köszönjük őszinte hozzászólását. Várjuk, hogy újra találkozzunk... Üdvözlet Bristből, a Pećar családból

Odžak, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2023
Pihenés léleknek és testnek

Ideális hely a gyerekekkel való tartózkodáshoz, és egy kis szünetet a mindennapi életben. Ante tulajdonos és fia, Andrija kedvesen fogadtak minket, és bevezettek a kifogástalanul tiszta és rendezett házba, mely pár lépésre található a strandtól. A szállás tágas és nagyon kellemes a gyerekekkel való tartózkodáshoz. Nagyon örültünk a kilátásnak a teraszról és magáról a teraszról. A csendes esték a tenger zajával pihentetik a lelket és a testet. A háztól néhány lépésre található a Sidra kávézó, valamint a Riva szálloda. Kipihenten, boldogan, feltöltött akkumulátorokkal tértünk haza. Köszönjük Antanak és Andrijának, hogy frissen sült hallal kedveskedtek, amit csak igazi házigazdák tudnak elkészíteni. Biztosan visszatérünk erre a helyre.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Várunk benneteket jövő nyáron!

Kedveseink! Akkor örülünk a legjobban, ha vendégszerető házigazdákként ismernek fel minket... Kellemes társulásunkat jövőre is folytatjuk... Várunk szeretettel... Szívből köszönjük... Üdvözlet Brist, a Pećar család

Mutasd meg az összes véleményt
Ante Pećar Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Dalmata – brišćai születésű – szülőföldje szeretője, meleg és szívélyes házigazda. Örömmel állok minden vendég szolgálatára a nyaralásuk teljes időtartama alatt, mindent megteszek, hogy minden vendég elégedetten és boldogan távozzon. Ezért a legtöbb vendég rendszeresen visszatér apartmanjainkba.

Apartmanok U Ante lista már megtekintette 14543 idők óta 23.06.2022.