Apartman NikaBrodarica - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 17.020 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Új a piacon. Modern apartman kilátással a tengerre és Krapanj szigetére. Az apartmanban két hálószoba található - az egyik franciaággyal, a másik egy emeletes ággyal + pótággyal. Az apartmanban 3 db klímaberendezés található a hálószobákban és a nappaliban. A gyönyörű, tengerre néző teraszon kényelmes sarokkanapé és ventilátor található kültéri használatra. A teraszon lévő napellenző kellő árnyékot biztosít a forró napokon. A tengerhez az apartman alsó oldaláról lehet kijutni. A tengertől való távolság 60 méter, így ez az apartman ideális a pihenéshez.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás megerősítéséhez a csomag árának 30%-át kell befizetni. Fizetés kizárólag bankszámlán keresztül. Előzetes számla küldése e-mail címen. A fennmaradó összeg a vendég érkezésének napján. Ideális érkezési időpont 14 óra után, de lehetőség van időpont egyeztetés, vendégek kijelentkezése 10:00 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Érkezés előtt 30 nappal történő lemondás esetén lehetőség van a foglalást az első szabad időpontra egy éven belül átvinni. Az előleget visszatartják, ha az érkezés előtt 30 nappal nem érkezik írásbeli lemondás.
Távolságok
  • Tenger: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Belváros: 60 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 60 m
  • Gyógyszertár: 60 m
  • Buszmegálló: 6 km
  • Marina: 60 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
2 parkolóhely az árnyékban biztosított. Ingyenes 5G Wi-Fi. Üdvözlőcsomag házi készítésű meglepetésekkel minden vendég számára. A helyi bolt, kávézó, gyógyszertár, buszmegálló, orvos és a strand 60 méterre található az apartmantól. A Krapanjba közlekedő hajó 100 méterre található az apartmantól. A legtöbb vendég számára ez a kedvenc célpont a napi tengerparti pihenéshez.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Nika
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2023
Ajánlást

Az apartman igazán nagyszerű, tágas és tiszta, nagyon jól felszerelt, kiváló helyen van egy gyönyörű strand és a tiszta tenger közelében, kilátással a gyönyörű Krapanjra. Még szebb, mint a képeken A házigazdák nagyon melegek és kellemesek! Érkezéskor minden várakozást felülmúló üdvözlőajándékkal fogadtak bennünket. Nagyon meleg vendégszeretet és magánszállás, olyan szinten, amelyet sok bérlő utánozhat. Gratulálunk Marin úrnak és családjának! Minden ajánláshoz

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Treviso , Olaszország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2022
Gyönyörű lakás

A feleségemmel tavaly szálltunk meg, egy apartmanban minden komforttal, közel a tengerhez és mindenhez, ami kell, 50 MT-nél ott van a hajó is, ami pár euróért elvisz a szemközti, nagyon jellegzetes szigetecskére. Kényelmes azok számára, akik meg akarják látogatni a Krka parkot. Ha sétatávolságra felkeresik ezeket a területeket, éttermeket, bárokat és piacokat, ezt feltétlenül látnia kell.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították olasz - Eredeti megjelenítése
ZAGREB-SUSEDGRAD, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Január 2023
App. Nika

A lakás kiváló, minden megvan benne, amire a használóknak szüksége van, minden rendezett, modern és új... csendes környéken, közel a strandhoz, gyönyörű tengerre néző terasz, parkoló... szuper!!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Marin Marušić
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Nika lista már megtekintette 4427 idők óta 05.02.2023.