Apartman KatjaČiovo Bušinci - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 10.162 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Čiovo Bušinci és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Kényelmes és napos apatman csendes családi terület a sziget Ciovo, a déli része azon a véleményen Solta. Található, az első emeleten, a ház. A lakás egy két hálószobás, két nagy hálószoba, fürdőszoba, konyha és nappali, tengerre néző erkéllyel. A vendégek használhatják parkoló, nagy terasz és egy nagy kandallóval. Ár tartalmazza a vezeték nélküli internet és légkondicionáló. A part csak 100 m, és tele van kis strandok, kristálytiszta víz és egy nagyon nagy a napsütéses napok száma évente. Helyezzük a nyaralás, anélkül, hogy a zaj és a stressz!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fizetés a kötelező előleg 30%, érkezési ideje között 14 óra és kijelentkezési idő van szükség, mielőtt 10:00. Természetesen mindez lehet egyetértésével változtatható attól függően, az indulás / érkezés az előző vendégek.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 1.5 km
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 1.5 km
  • Bank: 5 km
  • Posta: 1.5 km
  • Benzinkút: 6 km
  • Buszmegálló: 5 km
  • Repülőtér: 10 km
  • Sport tevékenységek: 1.5 km
  • Kaszinó: 5 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Katja
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Schladen, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A5, Szeptember 2019
Még egyszer, minden csodálatos ......... újra és újra .....

Most már második alkalommal jöttünk ide, és olyan volt, mint tavaly, még egyszer gyönyörű. Szeretettel fogadtunk minket, még ha a szomszéd is, mivel a háziasszonyot sajnos megakadályozták .... de éppen akkor, amikor dolgozol, De nem rontotta el az egész nyaralás kezdetét, mivel ott már tudtunk. A nagyapja (86 éves), aki az alsó emeleten él, szintén nagyon örült a velünk való összejövetelnek, és őszintén köszöntött bennünket. Ismét vitaminokat kaptunk, Saját kertünkből származó zöldségek, gyümölcslé és házi vörösbor, a hűtőszekrényben tárolva. Úszni csak kb. 100 méterre van (lépcsőn keresztül a tengerbe vagy kb. 200 méterre a tengerparttól a kis kavicsos strandig .... Napozás nagyon jó. A közelben van néhány nagyon jó is (Szolgáltatás) - a megfelelő éttermek költségaránya. Látnivalók megtekintéséhez, a látnivalók megtapasztalásához és a nagyszerű fényképkészítési lehetőségekhez bérautót kell vennie (nem túl drága, valószínűleg az ADAC-n keresztül vagy hasonló autóklubokon keresztül). Határozottan ismét egy nagyon napos és pihentető nyaralást töltöttünk ott, és nyugodtan érkeztünk haza. Mindenesetre, az elkövetkező néhány évben fontolóra vesszük a vakációt, amikor Katja asszony ismét egyetért. Még egyszer köszönetet mondunk Mary Anyának a szép búcsú ajándékért, amelyet személyesen, kedves és kedves öleléssel hozott nekünk az indulás javaslatára. Minden jót kívánunk a családnak, és várakozással tekintünk arra, hogy hamarosan újra eltölthessünk ott időt. Sok üdvözlet Horvátországnak = Ciovo Businci 18 Wilfriedt és Ramonát küldi a gyönyörű németországi Harzból (Schladen és Wernigerode)

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Cesky Brod, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A5, Július 2019
Nagyon szép, barátságos szállás a tenger közelében

A családom gyönyörű tíz napot töltött a Katja apartmanban. Érkezéskor hideg italokat találtunk a hűtőben, ami igazán frissítő volt. A lakás nagyon jól felszerelt volt, tökéletesen tiszta és barátságos. Nagyon tetszett az ágy - nagyon kényelmes. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. A hely csupán néhány perc sétára található a strandtól, és a víz kristálytiszta. A földesurak nagyon barátságosak és segítőkészek, tökéletes kapcsolat van velük. Katja anyja - Maria - tartózkodásunk alatt hozott nekünk néhány zöldséget és házi süteményt. Továbbá - a férjem elfelejtette a személyazonosító okmányát a lakásban (az éjjeliszekrény elmaradt), és visszamentünk haza. Mielőtt még észrevette volna, hogy hiányzik, Katja asszony e-mailt írt nekem, később Maria asszony visszaküldte nekünk személyazonosító igazolványát, ami igazán, igazán kedves volt tőle. Igazán ajánlhatjuk ezt a helyet, és remélem, jövőre visszatérünk!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm

Köszönöm az ilyen szép szavakat. A családom nagyon élvezi, hogy vendégeként élsz. Viszlát, jövőre!

Warszawa, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Katja, Augusztus 2018
ajánl

Egy csodálatos két hetet töltöttünk itt! Apartman jól felkészült és nagyon kényelmes - minden leírtak szerint. A tengerre néző terasz és erkély fantasztikus pihenést és kikapcsolódást biztosít napozás és úszás után a tengerben. Azok számára, akik aktívabbak és akik szeretnek felfedezni, szintén remek bázis - a közeli Trogir (csoda!), Split, egy kicsit távolabb a Sibenik és a Krka vízesések, vagy egy hajókirándulás a környező szigetek körül. Mindenki megtalálja magának valamit. Katja és családja nagyszerű, nagyon hasznos emberek. Nagyon szimpatikusan üdvözöltük és kedves ajándékkal rendelkeztünk. Szeretettel üdvözöljük az egész családot, különösen a csodálatos nagyapát Katja-t, aki számos fiatalnak lehet tevékenységének modellje - sok egészséget kívánunk Önnek.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Katja Marušić Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Katja lista már megtekintette 28700 idők óta 28.03.2017.