Apartman Hiža38Čakovec - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 12.311 / éj
Detailed description

A HIŽA 38 lakás elhelyezkedése a Budapest-Zágráb autópálya mellett található, nem messze a főúttól. A házhoz saját udvar, több autó beállási lehetősége, saját kert és gyümölcsös tartozik. A létesítménybe háziállattal is lehet jönni megegyezés szerint és a házirendben foglaltak szerint. Az apartmanban 3 hálószoba (6 alap és 2 pótágy) - 2 fürdőszoba és egy további WC található. A lakáshoz saját kisebb szauna tartozik. A lakás udvarán terasz, társalgóhely, szabadtéri grill, gyerekhinta, csocsó, kosárlabda, tollaslabda felszerelés, röplabda található - a játszótér pedig a ház mellett található. Kerékpártároló, kerékpárosok számára alapvető eszközök, valamint 2 kerékpár használható. A lakás bejárata kódos intelligens záron keresztül történik, Ön egyedül tartózkodik a házban és az udvarban, és teljes mozgásszabadságot élvez az udvaron, parkolási vagy rekreációs lehetőséggel az udvaron.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglalás és visszaigazolás e-mailben. Az összeg 100%-ának befizetése érkezés előtt 7 nappal a számlára. Jelentkezési idő 17:00 órától. Kijelentkezési idő 10.00 óráig. Kötelező vendég regisztráció.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Indokolt előre nem látható körülmények esetén az előleg visszafizetése és érkezés előtt 2 nappal történő lemondás.
Távolságok
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 800 m
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 900 m
  • Posta: 700 m
  • Buszmegálló: 700 m
  • Vasútállomás: 900 m
Részletes leírás
A konyha teljesen felszerelt minden háztartási géppel, és minden alapvető fűszer, kávé és tea rendelkezésre áll, valamint üdvözlőitallal vagy valamilyen saját kertből származó házi készítésű termékkel várunk. A kültéri grill teljesen felszerelt a grillezéshez. Az udvaron a gyermekek szórakoztatására, kikapcsolódására szolgáló kellékek, a lakásban játékokkal ellátott szekrény található.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Hiža38
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Mirjana Trstenjak
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Üdvözlünk minden leendő vendégünket. Mirjana vagyok, a Hiža38 lakásunk fő és felelős "szerkesztője". De ahhoz, hogy sikerüljön, segítségemre van az egész családom, a férjem Dušan, Marija nagymamám, Jasna nővérem, Ana és Éva lányok. Mindannyian hozzájárulunk ahhoz, hogy vendégeinket maximális odafigyeléssel, jó házigazdaként fogadhassuk.

Apartman Hiža38 lista már megtekintette 2661 idők óta 11.05.2023.