Apartman AgnezaČiovo Okrug Gornji - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 11.584 / éj
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az apartman újonnan berendezett és teljesen felszerelt, és az egyetlen, amely lehet bérelni a házban. Abjekat hagyjuk az első alkalommal. Nem található az 1. emeleten egy teraszos 0n 18 m2, kilátással a sziget Solta és a tenger, amely 30 m, Az apartman található, egy csendes, buja zöld környezetben. Nincs forgalom nem lehet jármű vagy gyalogos. A környezet által lakott madarak, és hallja őket énekelni reggeltől estig. A strand 150 méterre van a lakás kb 3 perc séta. A strandok a különböző rock, beton, kavics és homok.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Elöl hallgatólagos kifizetés 30% -át veszi a bankszámlán, a fennmaradó 70% készpénzben érkezéskor.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 1.5 km
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 1.5 km
  • Bank: 1.5 km
  • Posta: 1.5 km
  • Benzinkút: 5 km
  • Buszmegálló: 4 km
  • Vasútállomás: 9 km
  • Repülőtér: 10 km
  • Marina: 3 km
  • Sport tevékenységek: 4 km
  • Disco club: 3 km
  • Kaszinó: 4 km
  • Nemzeti park: 55 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Vendég kap üdvözlő ital. Lehet elhelyezni előkészítésével reggeli vagy ebéd vagy vacsora. A repülővel érkező vendégek szívesen fogadják a repülőtéren Split. .
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Agneza
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
pécs, Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Július 2020
A legjobb

Először is köszönjük Zdravkoéknak ezt a csodálatos hetet. A helyet ismertük már, és most sem okozott csalódást. Gyönyörű tenger, csend, nyugalom. A szállásról, csak a legjobbakat tudom írni. Nagyon szép az apartman. Tisztaság, rend mindenhol. A pihenéshez minden biztosítva. A házigazdák nagyon segítőkészek, ugyanakkor nem tolakodóak. A vacsora, amit együtt költöttünk el, fantasztikus volt, nagy jó légkörben. A legjobb szállás, amióta az adriára járunk.Csodálatos volt, és mindenkinek ajánlom!

Ajánlott : Gyermekes családok,
Bratislava, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Agneza, Augusztus 2017
Egy gyönyörű hely, nyaralás

Köszönöm a csodálatos hét töltött a lakásban Agneza! Lakás már modern, és mindent, ami kellett. Leírás és kép teljesen felel meg a valóságnak. Klíma és wi-fi működött gond nélkül. A tenger sétálni a házak között, nem lehet csak úgy katonaszökevény a járdán. Ő volt található gyalogos strand fokozatos belépése a tengerbe. A legtöbb üzlet kell menni autóval. Ciovo sziget kapcsolódik a város Trogir egy híd-és tekintettel arra, hogy ez az egyetlen híd, amely összeköti a szigetet a szárazfölddel, még mindig vannak székrekedéses (csak mínusz). A tulajdonosok, Zdravko és Agneza nagyon kellemes, figyelmes és gondoskodó emberek. Köszönöm a vacsorát borral, sült hal.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították szlovák - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Zahvala gostima

Zahvaljujemo gospođi Varinski na kometaru, és különösen, hogy választotta a mi apartmanunkat a családunkkal. Nadamo, hogy újra megyek. Lijepi pozdrav obitelji Varinski

Wadowice, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Agneza, Július 2017
szép nyaralás

Leírjuk a nyaralás, egy kicsit másképp, mint bárki mást, mert a pont ..... 1. Apartman nagyon szép és funkcionális. Szerelve mindennel, amire szükségünk a mi négy család egy nagy terasz kilátással nagy. Minden este alaposan élveztem .... egy pohár bort ... 2. Host csodálatos emberek ... mi lenne értékelni, mint örökre. Nagyon hasznos minden helyzetben, még a válság (betegség lányunk Zuzi) Reggeli általuk szolgált és más ízletes különlegességeket ..... 3. Nagyon közel szép hely az úszás és napozás a gyermekek és felnőttek, bár meglehetősen igényes hozzáférés :) 4. Összességében egy nagyon szép területen, és egy jó kiindulási pont a sok érdekes helyen, ahol nincs hiány a környéken. Az apartman is található, egy nagyon csendes környezetben, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben ellazulást egy fárasztó év munka ....... 5. teljes felelősséget ajánlom ezt a helyet

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Zdravko Cvitković Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Nyugdíjas, 65, kommunikatív, felelősségteljes, beszélek angolul, olaszul és németül is služim.Dobro főzök, én szeretem a vadászat és halászat, a jó zene és a film különösen Barátkozás. Én vagyok az a személy, amivel számolni kell.

Apartman Agneza lista már megtekintette 58228 idők óta 20.05.2015.