Apartman FloraČiovo Okrug Gornji - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 15.634 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az Apartment Flora egy olyan hely, ahol valóban élvezheti nyaralását. Csak 60 méterre van a strandtól, és ugyanolyan távolságra a bolttól. A közvetlen közelében mintegy 100 méterre fekszik a teniszpálya. Egy 10 perces sétával elérhető helyen postahivatal, nagy üzlet, hentes, gyógyszertár és mentő található. A fő strandon van egy gyönyörű sétány, számos kávézó és étterem és egy vízipark a gyermekek számára. A turisztikai szezon részeként különféle rendezvényeket és zenés estéket, valamint horgász esteket szerveznek. Az Apartment Flora modern stílusban berendezett, és mindent tartalmaz, amire szükség van a gondtalan nyaraláshoz. . Ezenkívül nagy terasszal, nyugágyakkal, szabadtéri zuhannyal, grillezővel és két fedett parkolóval rendelkezik. Az apartmanban két légkondicionáló és egy masszázs zuhany is található. Az internet korlátlan, a tévéműsorok több idegen nyelven készülnek.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fizetés kívánatos, ha a vendég megérkezik az első napon, és 25% előleg fizetendő érkezési időre 14:00kor és távozáskor 9:00kor.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Az előleg visszatérítésre kerül, ha 3 héttel a határidő előtt visszavonják.
Távolságok
  • Tenger: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 80 m
  • Étterem: 60 m
  • Orvos: 500 m
  • Gyógyszertár: 500 m
  • Bank: 3 km
  • Posta: 500 m
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 3 km
  • Vasútállomás: 35 km
  • Repülőtér: 5 km
  • Marina: 3 km
  • Sport tevékenységek: 100 m
  • Disco club: 3 km
  • Kaszinó: 350 km
  • Nemzeti park: 70 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az üdvözlés jeleként különféle italok és egy nagy tál gyümölcs kezeljük vendégeinket. A hajóhoz kikötőt is biztosítunk, ha akarják.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Flora
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Ustroń, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+1, Augusztus 2022
Ajánljuk

Nemrég tértünk vissza ebből a gyönyörű lakásból. Minden a legmagasabb szinten. Gyönyörű tágas terasz napozóágyakkal. Szenzációs kültéri zuhany. Néhány lépésre a városi strandtól. A tulajdonosok - el sem tudod képzelni, hogy nagyon barátságosak és segítőkészek. Köszönjük Mrs. Mirjanának és férjének a csodálatos nyaralást és a nagyszerű grillezett halat. Azt hiszem, még visszatérünk.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Jaworzno, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+1, Június 2022
Ajánljuk !!!

Most jöttünk vissza erről a csodálatos helyről Őszintén ajánljuk ezt a lakást. Minden a leírásnak és a képeknek megfelelő. Konyhai felszerelés a legmagasabb szinten: sütő, mosogatógép, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávéfőző, turmixgép és minden ami benne kell, hogy legyen. Légkondicionálás a nappaliban és az egyik hálószobában, a másik két hálószobában mennyezeti ventilátor van felszerelve, ami elegendő. A legfontosabbak azonban a házigazdák, akik nagyon kedves emberek. Azon kívül, hogy érdekelte őket a hozzájuk és visszafelé vezető út, itthon gyümölcs, víz, kávé, gyümölcslevek, sör és házi rakija várt minket. Ezen kívül mindannyiunknak készítettek egy vacsorát, mely finom grillezett halból, salátákból és borból állt. Nagyon szép volt. A ház kétségtelen előnye a szép, nagy terasz és annak elhelyezkedése. A városi strand zuhanyzóval csak néhány lépésre található. Ugyanilyen közel vannak éttermek, a Studenac üzlet vagy gyümölcsbódé. Őszintén ajánljuk, hogy ebben az apartmanban maradjon.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Wilkowice, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+1, Június 2021
Remek létesítmény

Remek hely kedves házigazdákkal! 100% -ban ajánlom. A leírásnak megfelelő és jól felszerelt tárgy. Nagyon közel a tengerhez és éttermekhez, üzletekhez. Minden magas szinten !!! Nagyon ajánlom!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Mirjana Piveta Reklám mivel 2020
Beszél:
Horvát,
Többet a tulajdonos

Annak ellenére, hogy nem beszélek idegen nyelvet, könnyen tudok kommunikálni, mert értek valamit, és a gyerekek segítenek. Azt gondolom, hogy a nyelvtudás nagy előny, de az biztos, hogy nem nagy akadály, ha az ember készségesen és széles mosollyal az arcán közelít egy másik emberhez. Fényes és vidám ember vagyok, mindig készen állok valami újra. Tisztelem a különbségeket és a kultúrákat!

Apartman Flora lista már megtekintette 17893 idők óta 13.07.2020.