Apartman KlasanČiovo Okrug Gornji - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Čiovo Okrug Gornji és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Teljesen és modern berendezésű apartman Okrug Gornji csendes részén, a tenger harmadik sorában. A létesítmény 10 perc sétára található a központtól és 2 perc sétára a strandtól.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Devizaszámlával, foglalás e-mailben, előleg 200 euró, érkezési idő 14 óra és indulás 10 óra.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Posta: 1 km
  • Benzinkút: 4 km
  • Buszmegálló: 4 km
  • Vasútállomás: 20 km
  • Repülőtér: 6 km
  • Marina: 4 km
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 4 km
  • Kaszinó: 20 km
  • Nemzeti park: 40 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Robogó bérlésének lehetősége
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Klasan
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 17 értékelés
Slunj, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2023
Felülvizsgálat

Szállás kívánnivaló ☺️ Úgy érzi, otthon van, a lakás mindennel fel van szerelve, semmi sem hiányzik. A házigazdák nagyon vendégszeretőek, kávéval és fagylalttal fogadtak minket. A hűtőben prosciutto, sör, gyümölcslé, ásványvíz, tej a kávéhoz. Egy teli tál gyümölcs fogadott minket, a hölgy egy reggel sült palacsintát és nutellát hozott nekünk reggelire. Sokat lehetne még sorolni, aki ezt választja tartózkodásához, az nem hibázik Üdvözlettel Vinko és Ljiljana, nagy ajánlásaink vannak

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Brno, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2021
Szuper ünnep 2021

Nagyon ajánljuk ezt a helyet. Tényleg gyönyörű ünnep volt Horvátországban. 1) A tenger - közel van, és elegendő számú strand közül lehet választani, amelyek otthonosak és tiszták. Van egy szép úszás és napozás. A strandokon nincs sok ember, és béke van. 2) Ház - teljesen kielégítő, és főleg egyetért az interneten található fényképekkel. Szép bútorozott lakás és csodálatos kilátás nyílik a tengerre egy igazán tágas teraszról. A tulajdonos grillezési lehetőséget kínál, amelyet kihasználtunk és tökéletes volt. Parkolás közvetlenül az udvarban a ház mellett, árnyékban. 3) A tulajdonosok - Vinko és Ljiljana jó és nagyon kedves emberek, akikkel meg lehet állapodni mindenben. Nyaraláskor otthon éreztük magunkat. PS: Ljiljana remek desszerteket süt, Vinkónak pedig remek "orahovicája" van. Üdvözlet!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2020
Ünnep emlékezni!

A házigazdák kedves fogadtatása egy hosszú utazás után és a különleges meglepetések, amelyek a lakásba való belépéskor üdvözöltek minket (a gyerekek különösen örülnek), különleges benyomást hagytak ránk nyaralásunk elején. Azt ajánljuk a kifogástalanul tiszta és berendezett lakást, amelyben minden, a tökéletes nyaraláshoz szükséges, minden jövő vendégünk rendelkezésére állt! Csendes helyen, tágas hálószobák, szúnyoghálók minden ablakon, minden lehetséges apró konyhai felszereléssel felszerelt konyha és a teljes beštek azt a benyomást keltik nekünk, hogy a saját házunkban vagyunk. A nagy és tágas terasz, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik keletiről nyugatra, valóban irreálisnak tűnik, de igaz! Minden reggel élveztük a napkelte kávét inni, kilátással a Solta-ra, valamint a naplementét könnyű vacsorával és egy pohár borral. Az összes fénykép hiteles, de az élőben még szebb! A kertet gyönyörűen virágokkal díszítik, és egy citrusfélékkel teli kerttel, amely Ljiljana asszony és Vinko úr különös gondot fordít. Köszönjük rendkívül kedves és megközelíthető házigazdáinkat minden meglepetésért, vacsoráért, ajándékcsomagért és minden szolgáltatásért, amelyet nekik készítettek. Egy ilyen nagyszerű nyaralás megmarad a csodálatos emlékezetben, és reméljük, hogy újra találkozunk!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Vinko Klasan Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Olasz, Francia,
Apartman Klasan lista már megtekintette 53468 idők óta 11.03.2014.