Apartmanok LukyČiovo Okrug Gornji - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.233 / éj
Detailed description

A modern penthouse elegáns dizájnjával és a szigetekre nyíló lenyűgöző kilátással gyönyörködik. A tágas nappaliban modern és kényelmes bútorok, légkondicionáló és nagy, 190 cm-es TV található, kellemes környezetet teremtve. A nagy tolófalak hihetetlen panorámát kínálnak a szigetekre, természetes fénnyel átitatva a teret. A konyha a legmodernebb gépekkel van felszerelve, az étkező tágas, és lenyűgöző kilátást nyújt a tengerre. Három kényelmes szobája van, melyek mindegyike luxus ággyal, TV-vel és légkondicionálóval rendelkezik a vendégek teljes kényelméért. A zuhanykabinos fürdőszoba fényűző kikapcsolódási élményt nyújt, míg a külön WC növeli a kényelmet. A kerti bútorokkal és hintával felszerelt nagy erkély tökéletes hely a kikapcsolódásra és a napkelte és a naplemente megcsodálására, ahonnan mesés kilátás nyílik a szigetekre. Ez az apartman a modern stílus, a kényelem és a hihetetlen természeti szépség kombinációját képviseli, felejthetetlen élményt nyújtva a tengerparti tartózkodáshoz.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Szállásunk lefoglalásához kérjük, fizesse be a teljes ár 30%-át bankszámlára. Ez az előleg a foglalás visszaigazolásaként szolgál, és garantálja a kiválasztott dátumot. Rendelkezésre áll egy bankszámla, amelyet a foglalási információk között talál. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az érkezési idő 15:00 órától van, hogy elegendő ideje legyen a berendezkedésre és a kikapcsolódásra. Kérjük, tartsa be a kijelentkezési időt 9:00 óráig, hogy elegendő idő álljon rendelkezésre a következő vendégek számára. Ha további kérdései vannak, vagy további információra van szüksége a fizetési és foglalási feltételekről, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk érkezését és kellemes időtöltést kívánunk szállásunkon.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A foglalás lemondására érkezés előtt 3 hónappal van lehetőség 10%-os felár ellenében.
Távolságok
  • Tenger: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Élelmiszer: 800 m
  • Étterem: 300 m
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Benzinkút: 6 km
  • Buszmegálló: 5 km
  • Repülőtér: 10 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Üdvözöljük vízparti oázisunkban, ahol olyan hihetetlen élményt kínálunk, amely minden vendégünknek örömet okoz. Érkezéskor egy frissítő itallal várják Önt, hogy jól kezdje a nyaralását. A kerékpározás szerelmesei számára kerékpárkölcsönzők széles választéka áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a környező szépségek felfedezését. Maga a város csónakbérlést és egynapos kirándulások lehetőségét kínálja, amelyek rejtett öblökön és szigeteken vezetnek át. Ha a tenger mélyét szeretné felfedezni, akkor víz alatti városnézést is kínálnak tengeralattjáróban, amely egyedülálló betekintést nyújt a tengeri világba. A tengerparti kávézó ideális hely a kikapcsolódásra frissítő italok és könnyű ételek mellett. A naplementére néző kilátással romantikus légkört biztosít, amely tökéletes az esti szórakozáshoz. Ha szeretné megtapasztalni a helyi konyha igazi ízét, a tengerparti étterem friss, helyi alapanyagokból készült ételek széles választékát kínálja. Élvezze a napot, a tengert és a helyünk által kínált összes varázst. A kalandod itt kezdődik!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Luky
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Hrvoje Samardžić
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Kedves Vendégeink, üdvözöljük gyönyörű apartmanunkban! Reméljük, hogy jól érzi majd magát, és otthon érzi magát. Apartmanunk mindent kínál, amire szüksége van egy kellemes és pihentető nyaraláshoz. Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, forduljon hozzánk bizalommal. Kellemes időtöltést kívánunk, és reméljük, hogy még visszatér

Apartmanok Luky lista már megtekintette 2953 idők óta 17.01.2024.