Apartmanok SunČiovo Okrug Gornji - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 8.463 / éj
Detailed description

Az Apartments Sun a Čiovo-félsziget déli oldalán, Okrug Gornjiban, a Mavarštica-öbölben található, mindössze 5 km-re Trogir városától. A bíró által fürdetett öböl kristálytiszta tengerével és a környező szigetekre nyíló kilátással ideális légkört teremt a rohanó hétköznapok kikapcsolódásához. Čiovo szigetét híd köti össze a szárazfölddel, földrajzi elhelyezkedése ideális lehetőséget kínál Dalmácia városnézésére. Az Apartments Sun 4 gyönyörűen berendezett apartmant tartalmaz 2-15 fős tartózkodásra, közös használatú terasszal, nyugágyakkal, biliárdasztallal és gyönyörű kilátással a tengerre. Parkolás biztosított. A tenger távolsága 70 m, a legközelebbi kavicsos strand pedig kb. 200 m-re található a háztól.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés érkezéskor készpénzben. Érkezési idő: 15 óra után Indulási idő: 10 óráig Adja meg az érkezők pontos számát. 50e előleg fizetés a foglalás visszaigazolásakor.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Érkezés előtti 15 napig történő lemondás és előleg visszafizetése, ezt követően az előleg visszafizetésére nincs lehetőség.
Távolságok
  • Tenger: 70 m
  • Strand: 200 m
Beach típus
Sziklás strand,
Web
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Sun
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Sandra Jeličić
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Sun lista már megtekintette 2427 idők óta 05.09.2023.