Apartmanok Villa DaniČiovo Okrug Gornji - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 10.936 / éj
Vendég értékelés alapuló 29 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Ciovo szigetének déli oldalán, amelyet két híd köt össze Trogir óvárosával és a szárazfölddel, Businciben Okrug Gornjiban, 60 méterre a kristálytiszta tengertől és strandtól vadonatúj, modern és kiválóan felszerelt szobákat kínálunk. skandináv stílusú apartmanok. Mindhárom apartman; Swea, Tora és Freja a tengerre, valamint Solta, Brac és Hvar szigeteire néz. A Freja apartman fantasztikus kilátással tűnik ki. Minden apartman körülbelül 55 m2-es, a Swea & Tora apartmanokban két hálószoba franciaággyal, a Freja apartman egy hálószobával rendelkezik. Alul nappali és konyha, ahol mindent megtalál, amire szüksége van, mint például tűzhely, sütő és mikrohullámú sütő. Mosogatógép, kávéfőző, vízforraló és hűtőszekrény fagyasztóval. A konyhában és az erkélyen étkezősarok állnak rendelkezésre. Nagy fürdőszoba zuhanyzóval és mosógéppel. Minden szobában külön légkondicionálás, műholdas TV hazai és nemzetközi csatornákkal, valamint wi-fi is benne van az árban. Fűtött medence, zuhanyzó és grill.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás megerősítéséhez a teljes ár 30%-át szükséges befizetni giro számlánkra. A foglalás lemondása esetén a befizetett összeg 30%-a nem kerül visszatérítésre. A fennmaradó összeg a teljes időszakra készpénzben fizetendő a lakásba való belépéskor. Ezután útlevél vagy személyi igazolvány bemutatása is szükséges a turista regisztrációhoz. Kellemes pihentető nyaralást kívánunk minden kedves vendégünknek, ami azt jelenti, hogy 23 és 8 óra között zaj, hangos beszélgetés, zene tilos. A lakás megtekintése csak kivételes esetekben és a ház tulajdonosának előzetes értesítése mellett megengedett.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Belváros: 1.2 km
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 1.2 km
  • Gyógyszertár: 1.2 km
  • Posta: 1.2 km
  • Benzinkút: 4 km
  • Buszmegálló: 5 km
  • Vasútállomás: 30 km
  • Repülőtér: 9 km
  • Marina: 3 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A képeken látható összes strand 60-300 méterre található az apartmantól. A kavicsos strand sekély tengerrel és sok árnyékkal, amely alkalmas a legkisebb gyermekek számára is, 300 méterre található az apartmantól. Személygépkocsija számára ingyenes parkolási lehetőség biztosított az udvarban. (Apartmanonként egy normál méretű autó.) Az udvaron fűtött medence nyugágyakkal, kültéri zuhanyzóval és grillsütővel, melyet az étkezővel együtt a vendégek használhatnak. A kívánt időszakra vonatkozó árakat az árlistában találja. Az ár tartalmazza a távozás napján a takarítást.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Dani
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 29 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Okrug Gornji , Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Szeptember 2023
Abszolút a legjobb hely Okrug Gornjiban

A legfelső lakást béreltük, és nem is lehetnénk boldogabbak. A hely tiszta, és minden megtalálható, amire szüksége van. Csodálatos a kilátás a teraszról!!! Van ott egy vacsoraasztal és egy társalgó. Nagyon kényelmes ágy, mosogatógép, szép nagy zuhany és mosógép könnyíti meg nyaralását. A medence nagyon kellemessé teszi, és azon a kertrészen is vannak egy zuhany, hogy zuhanyozhasson, mielőtt beszállna a medencébe. 60 méterre a háztól vár rád a tenger, kedves!!! A közelben egy kisbolt, valamint számos kávézó és jó étterem található. Tegyen magának egy szívességet, és bérelje ki ezt a nagyon szép helyet egy nagyon-nagyon jó nyaraláshoz. Darko és Niclas a legjobb házigazda, akit csak kívánhat. Figyelmesek, barátságosak és mindig ott vannak, hogy jó tippeket adhassanak, mit tehet és mit ne tegyen, ha Horvátországban tartózkodik.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Krakow, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Szeptember 2023
Nagyon szép hely a kikapcsolódásra

leírás 100%-ban megfelel a valóságnak. Nagyon kedves házigazda, folyékonyan beszél angolul. Remek hely a kikapcsolódásra, csendes környék, gyönyörű kilátás a tengerre a nagy teraszról. Nagyon ajánljuk. Jola és Sławek Krakkóból

Ajánlott : Aktív nyaralás, Idős emberek, Regényes,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Torslanda, Svédország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Szeptember 2023
Micsoda hétvége!

Ha pihenésre van szüksége, ha a legfantasztikusabb szállásra van szüksége gyönyörű öblökkel együtt a legkristálytisztább vízzel, amit valaha látott, akkor ez a hely. A kilátás az erkélyről hihetetlen. A medence területe is remek, és ha úgy tetszik, egész nap ott lehet tölteni egy szabadnapot, minden mást, amit a sarkon találsz. A házigazda, Darko a legtisztességesebb srác, és remek tanácsokat tud adni a sétálóutcától az autóbérlésig és a gyönyörű látnivalókig. Visszatérünk, erre számíthatsz.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Darko Antunovic Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol, Dán,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink! Jómagam szeretek utazni, több kontinenst és sok országot megjártam. Sok szállodában és apartmanban szálltam meg, így az apartmanjaim építése és berendezése során igyekeztem tudásomat kamatoztatni, szebbé, kényelmesebbé és személyesebbé tenni azokat, hogy felejthetetlen legyen az itt tartózkodásuk, és alig várja, hogy újra eljöjjön.

Apartmanok Villa Dani lista már megtekintette 33771 idők óta 16.01.2021.