Apartmanok DeželićCres - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.642 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Nagyon jó 4/5
kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 400 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 400 m
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 400 m
  • Buszmegálló: 400 m
  • Vasútállomás: 60 km
  • Repülőtér: 35 km
  • Marina: 200 m
  • Sport tevékenységek: 400 m
Beach típus
Homokos tengerpart,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Deželić
Vendégértékelések
Nagyon jó 4/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Čakovec, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Június 2024
Olyan fogadtatás, mint a rokonoké

A férjemmel évek óta nem voltunk a tengernél. Nincs autónk, alig utazom busszal a hányinger miatt. Nem szeretem a nyári meleget és a tömeget. Egy ajánláson keresztül jutottunk el Deželić úrhoz, és pontosan olyan volt, amit elképzeltem! Mély árnyék, jó klíma a lakásban, minden elérhető közelségben! Sokat jelentett nekünk, mert nem voltunk saját közlekedési eszközeink. Deželić úr töltött hűtővel fogadott minket, mert tudta, hogy katamaránnal jövünk, csak személyes poggyászokkal. Nem tudom leírni, mennyit jelentett ez nekünk, és később láttuk, hogy a boltok sem voltak túl messze a napi ellátáshoz. Férjem az úszás szerelmese, azonnal elragadtatta a strandok közelsége és választéka. Deželić úrral azonnal találtunk egy csomó közös generációs történetet, bár a mi nevelőmunkánk egészen más, mint az övé. Jövőre ugyanarra az időpontra azonnal lefoglaltuk ugyanazt a lakást. Úgy érzem, egy rég nem látott rokonra leltünk, az első találkozás óta egész évben rendszeresen tartjuk a kapcsolatot. Az apartman elhelyezkedése és maga Cres városa tökéletes a saját közlekedéssel nem rendelkező utazók számára. Szó szerint 5 perc sétára van a katamarántól!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Válasz a vendég megjegyzésére Katica

Kedves Stojko Katica! Nagyon örülök, hogy Ön és férje teljesen elégedettek voltak a lakásomban, és kényelmesen töltötték nyaralását. Mindig szeretettel várlak lakásomban, és mindent megadok Önnek, hogy teljes megelégedettséggel tölthesse el tartózkodását. Az Ön Ivan Deželić Apartmanok Deželić Cres, Melin I /2

Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Szeptember 2023
Meditáció a zöldben

2014 júniusában érkeztem először ebbe a lakásba egészen véletlenül, egy mali lošinji kirándulás alkalmával. Ez volt az első találkozásunk Cres-szel, és szerelem volt első látásra a lakással és magával Cres-szel, ami 10 éve tart. Az első kellemes meglepetés maga Deželić úr volt. Minden korábbi kommunikáció on-line volt, a válaszok gyorsak és konkrétak voltak, arra számítottam, hogy a másik oldalon egy nagyon fiatal emberről van szó. A fogadtatás meleg volt, azonnal jól éreztük magunkat. A tulajdonos diszkrét, de mindig kéznél van, ha valamire szükség van. A strand és a városközpont is elérhető közelségben. A lakásból nem látszik a tenger, de minden ott van a mediterrán növények illatos zöldjében, amelyek árnyékot és védelmet nyújtanak a szél ellen. Az első strand szó szerint 110 lépésre van az apartmantól! Amikor megérkeztünk Mali Lošinjba, rájöttünk, hogy ennek a lakásnak további 2 nagy előnye van - őrzött parkolóval és légkondicionálóval rendelkezik. A mosógép pedig jól jön hosszabb tartózkodáshoz. Gyermek nélküli pároknak ajánlom az apartmant, akik szeretik a békét, a csendet és a magányt, mégis - mindenhez elég közel van, fürdéshez, éjszakai kiránduláshoz a városban.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Válasz a vendég megjegyzésére Zrinka Stojko

Kedves vendégeink, nagyon örülök, hogy Ön és férje teljesen elégedettek voltak a lakásommal. Nagyon hálás vagyok, hogy 10 éve rendszeresen visszajár a lakásaimba. Mindig megteszek minden tőlem telhetőt, ahogy eddig is tettem, hogy Ön teljesen elégedetten töltse tartózkodását. Mindig szívesen látlak lakásaimban. Üdvözlettel: Ivan Deželić Apartmanok Deželić Cres, Melin I 2. sz.

Zagreb, Andorra
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Június 2024
Rendkívül kellemes légkör és házigazda

A Deželić apartmanok meleg, családias légkört árasztanak, és tényleg nem értem, hogy van valakinek bátorsága negatív megjegyzéseket írni! Deželić úr mindkét apartmanban mindent felkínál, amire szükségünk volt egy kellemes nyári vakációhoz. Ezért járunk hozzá évek óta. Hiba esetén a házigazda igyekszik mielőbb kijavítani, persze ha nem vis maiorról van szó. Emellett az apartman elhelyezkedése garantálja a nyugalmat és a csendet (amennyire csak lehet már a szezonban), valamint a tenger és a városközpont közelségét. Abszolút ajánlás!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Válasz a vendég megjegyzésére

Kedves vendégünk, Dodó úr! Nagyon örülök, hogy kellemes 9 napos nyaralást töltött a lakásomban. Üdvözlettel: Ivan Deželić Apartments Deželić Cres, Melin I 2

Mutasd meg az összes véleményt
Ivan Deželić
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

Ivan Deželić Nyugdíjas hosszú távú kapitány. Kapitányként hajózott a világ összes tengerén. Egész munkás életét a hajókon töltötte. Nyugdíjba vonulásom óta az elmúlt 12 évben vendégekkel dolgozunk. Családi házunkban, a Melin I /2 Cresben két lakást bérelünk. Az épület mindössze 100 m-re található a strand elejétől. Minden lakásnak saját bejárata van.

Apartmanok Deželić lista már megtekintette 2711 idők óta 23.05.2024.