Apartmanok NoahCrikvenica - Kvarner

kikiáltási ár Ft 6.249 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Crikvenica csendes részén, mindössze 5 percnyi könnyű séta a fenyőerdőn keresztül a strandig, kényelmes szállást és vendégszerető házigazdákat talál. 3 modern apartmanunk van, minden konyhai géppel. Minden apartmanban mosogatógép is található. Élje át az első reggeli kávé vagy tea élvezetét a tengerre néző teraszon és a levendula, rozmaring, babér, leander illatában vagy a csillagoktól megvilágított estén... A nap frissességét a légkondicionálás biztosítja. Az udvaron a szénsütő használható, és a város zajától elzárva élvezheti a grill finomságait. A Strahija apartmanok ideális választás gyermekes családok számára, akik a tengeri tevékenységek után az utca legzöldebb, pálmafákkal és mediterrán növényekkel teli udvarán játszhatnak. Nem kell aggódnia az autója miatt, mi a hátsó udvarunkon lévő parkolóba tesszük. A hegyvidéki és mediterrán éghajlat keveredése és a gyógysóval teli levegő miatt Crikvenica környéke előnyös a hörghurut és asztmás betegek számára.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A lakás napi bérleti díja tartalmazza a villany, víz, ágynemű, törölköző, evőeszközök és főzőedények fogyasztását. Az elutazás napján 10 óráig kérjük elhagyni az apartmant. Az érkezés napján az apartmanba 14 óra után kerül be. Az apartman bérleti díja tartalmazza az idegenforgalmi adót. A légkondicionálás díja napi 5 euró az APP CVRČAK esetében, az APP GALEB esetében napi 7 euró, az APP MORE esetében pedig napi 10 euró. Klíma bérlése opcionális. Gyermekek 3 éves korig ágy és éjszakai szolgáltatás nélkül ingyenesen szállhatnak meg, a szülőkkel együtt alvó gyermekek 5 éves korig napi 5 eurót fizetnek. Pótágy 8 euró naponta. Egy kutyáért vagy macskáért napi 6 eurót kell fizetni. Legfeljebb 3 éjszakás tartózkodás esetén 30%-kal többet fizet. Előleg fizetés és érkezéskor fizetendő.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 1.2 km
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 50 m
  • Bank: 1.5 km
  • Posta: 1.5 km
  • Benzinkút: 200 m
  • Buszmegálló: 1.5 km
  • Vasútállomás: 25 km
  • Repülőtér: 15 km
  • Marina: 300 m
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 300 m
  • Kaszinó: 1.5 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Házigazdák apartmanok Strahija Stephen és Gordana aki szívesen segít, hogy a nyaralás egy évben csak a beállításait. Diszkrét, de barátságos, fog tanácsot és elkötelezettség megoldásokat körül igényeit és kívánságait. Eltekintve horvát, németül, angolul és szlovén. A legnagyobb elismerést a szakmai tapasztalat visszatérjen vendégek a különböző európai országok és ajánlásokat a barátok. Mert a jól megérdemelt pihenés, válasszon ki egy helyet, ahol lesz nyugodt, távol a stressz és természet-közeli, kényelmes környezetben Strahija Apartmanok Crikvenica.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Noah
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Nowy SĄcz, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+2, Augusztus 2020
Apartmani Strahija

A házigazdák nagyon kedves, barátságos, segítőkész, nagyon kedves és nagylelkűek Nagyon kedvesen fogjuk emlékezni erre a vakációra.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Przysucha, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Noah, Augusztus 2018
Csodálatos házigazdák

uraim, Strahija csodálatos emberek, minden nap arra számítanak, hogy friss gyümölcsök vagy más finomságok vannak. A tengertől való távolság elég sok, de mindenki tanácsot ad a városközpontba kb. 3,5 km-re a tengerpart mentén, nagyszerű kilátással. Szállás nagyon szép, tiszta, hűvös, magas színvonalú lakberendezéssel. A ház mögött két üzlet található. Üdvözlet a tulajdonosoknak.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Toruń, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Noah, Augusztus 2017
ajánl

A tulajdonosok nagyon kedves, barátságos. Apartman ajánlatos. Mi maradt a 6 + 2. 5 felnőtt és 3 gyermek. De csendben még 2 ember férne. Kilátás a teraszról, ahol a tenger (kicsit korlátozza a fa), de olyan csodálatos. A strand közel bármilyen 7-10 perces sétával. A legközelebbi strand fekvő kavicsos, de ez nem okoz problémát, ráadásul néhány fát adtak némi árnyékot. A süllyedés a víz nagyon szép, gyerekek fürdeni tetszés szerint. A másik oldalon a ház bevásárlóközpont és a Lidl. Vendégház a város szélén, ami szerintem egy nagy plusz, mert nem volt ilyen tömeget. Ezzel szemben a fő sétányon esti séta volt öröm. Ha jön a körülötted biztos, hogy előnyös. AJÁNLJA

Ajánlott : éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Azra Heremic Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Kedves leendő vendégeink, bár nem én vagyok a tulajdonosa annak az apartmannak, ahol a nyarat tölti, én vagyok az a személy, aki szívesen látja Önt, és a Crikvenicai Noah apartmanokban való tartózkodása alatt bármilyen kérdés vagy probléma esetén elérhető lesz. Remélem, hamarosan találkozunk, és minden kérdésével közvetlenül kapcsolatba léphet velem WhatsApp vagy Viberen keresztül. Azra

Apartmanok Noah lista már megtekintette 126290 idők óta 22.01.2016.