Apartman SeveraDrage - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 20.005 / éj
Detailed description

Élvezze teljesen felújított apartmanunkat a terasz árnyékában, kilátással a tiszta tengerre! Az apartman a villa földszintjén található, és egy nagy, árnyas udvar veszi körül az első sorban a tenger felé. Töltse a délutáni meleget illatos kertünkben hideg koktélok fogyasztásával, a legszebb naplementére várva! Nálunk minden karnyújtásnyira van - egy ital a közeli tengerparti bárban, vacsora a szomszédos pizzériában, mindenféle tevékenység a tengerparton, könyvolvasás a tenger melletti öreg fenyőfák árnyékában, játszótér az árnyék, egy megvilágított sétány a tenger mellett. Ne aggódjon a parkolóhely miatt - az udvarban biztosított. Mivel nagy állatbarátok vagyunk, szeretettel várjuk kedvenceiteket is!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás díja a teljes összeg 30%-a. A többit érkezéskor kell kifizetni. Hozzávetőleges érkezési idő 14:00, indulás 10:00.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Élelmiszer: 400 m
  • Étterem: 30 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Ha aktívabban szeretné eltölteni a napot, bármelyik irányba indulhat, és felfedezheti Lijepa Naša szépségeit: Vrana-tó, Krka-vízesés, Zadar, Šibenik, NP Kornati és még sok más. Szórakozhat a Fun Park Biogradban vagy a közeli kalandparkok egyikében. Ha Ön gyakorlott kerékpáros, választhat egyet a környék számos kerékpáros útvonala közül, például a Vrana-tó körüli útvonalat. Mivel Drage egy halászfalu, a legfrissebb halat kínáljuk Önnek - közvetlenül a helyi halászoktól.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Severa
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Nada Sever
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartman Severa lista már megtekintette 5173 idők óta 15.05.2023.