Apartmanok MustelDrage - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 9.344 / éj
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A "Mustel" apartmanok Drage városában találhatók, 10 km-re Biogradtól n/m. Az apartmanok az első sorban találhatók a tenger mellett, az új Marina Draga mellett. A legközelebbi strand a fenyőerdőben található "vad" strand (képek mellékelve) és csak néhány lépésre van a szállástól, Pakoštan irányába. Az erdőn átvezető sétány létesítményünktől Pakoštanig húzódik. Találja meg a helyét csendben, tömeg nélkül, fenyőfák árnyékában :) Drage városa sok más strandot is kínál, az első nyilvános kavicsos strand pedig 750 méterre található (Plaža Porat) - ahol nagy parkoló, étterem található és bár, bérlési lehetőség stb. Minden apartmanban külön hálószoba, konyha, nappali, fürdőszoba, erkély/terasz, légkondicionálás, WiFi, ágynemű, törölköző található. Az épületen belül minden lakáshoz egy parkolóhely áll rendelkezésre. Kérjük a vendégeket, hogy minden megkeresésüket kizárólag a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül küldjék el. Minden apartmanban MAXIMUM 2 FŐ fér el.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás megerősítéséhez előleg fizetése szükséges (az összeg a tartózkodás hosszától függ). A fennmaradó összeget az érkezés napján kell befizetni (ugyanazon a napon banki átutalással ugyanarra a számlára, vagy készpénzben €-ban) Bejelentkezni a szálláshelyen 14 órától lehet. Minden apartmanban MAXIMUM 2 FŐ fér el.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Kérjük a vendégeket, hogy minden megkeresésüket kizárólag a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül küldjék el. Minden apartmanban MAXIMUM 2 FŐ fér el.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 500 m
  • Étterem: 70 m
  • Gyógyszertár: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 3 km
  • Marina: 10 m
Beach típus
Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Itt mindent megtalál, amire szüksége van a nyaralásához. Megszervezzük Önnek a transzfert/transzfert a repülőtérre, autóbérlést, hajóbérlést, kirándulásokat, mint például hajókirándulást Kornatiba és Telašćicába, quados túrákat a Vrana-tavon, félnapos hajókirándulást "delfinnézés" és 1. ábra. (A felsorolt tételeket a bérleti díj NEM tartalmazza, a szolgáltatásokról kérésre árlistát adunk) Kérjük vendégeinket, hogy minden érdeklődésüket kizárólag a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül küldjék el. Minden apartmanban MAXIMUM 2 FŐ fér el.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Mustel
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Łódź, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2, Március 2024
A tavasz remek alkalom az ittlétre

a háziasszony mindenről gondoskodott.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Grenobl, Franciaország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2, Szeptember 2023
Gyönyörű szeptember...

Kilátás, tenger, béke. Minden megvan benne, ami kell, tiszta és rendezett. Ajánlom itt a nyaralást a nyugalomért és az élvezetért!!!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Slatina, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2, Július 2023
Remek nyaralás

Álomnyaralás, kilátás a tengerre....csend. A háziasszony nagyon kedves, nem zavarja, de mindenben segítőkész, ami érdekelt. Az árnyékban lévő strand csak egy percre van... de minden nagyszerű. a lakásban minden megtalálható, amire szüksége van.. nagyon tiszta volt.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Antonija Vulin
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartmanok Mustel lista már megtekintette 11901 idők óta 14.03.2023.