Apartmanok Oliver Drage - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 7.812 / éj
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az Apartments Oliver szállása Drago városában található. Légkondicionálással, WI-FI internettel és parkolóval felszereltek. Az első emeletről gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és a közeli szigetekre. A strand 300 méterre, vagy 5 perces sétára található. A strand kavicsos és kőlapokkal kirakott, mögötte pedig egy nagy fenyőerdő terül el, amely remek árnyékot ad és igazi hangulatot teremt a dalmáciai nyári vakációhoz.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza. A következő szezonra a legegyszerűbben úgy foglalhat lakást, ha kapcsolatba lép velünk. Így Ön biztonságos szállást biztosít nálunk. Üzenetében adja meg a kívánt dátumot és azoknak a számát, akiknek le szeretné foglalni az apartmant. A lehető leghamarabb válaszolunk minden kérdésére. Az apartman foglalásának előleg 200 EUR, amelyet a vendég a számlánkra fizet, a többit pedig azonnal az apartmanba érkezéskor fizetik. Az apartmanban tartózkodó személyek száma nem haladhatja meg a foglalási visszaigazoláson szereplőt. Az apartmanba az érkezés napján 13 órától lehet belépni, távozás napján 9 óráig kell elhagyni az apartmant. Csak komoly érdeklődőket kérek!
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 12 km
  • Gyógyszertár: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Posta: 5 km
  • Benzinkút: 5 km
  • Buszmegálló: 500 m
  • Repülőtér: 35 km
  • Nemzeti park: 30 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Oliver
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Čazma, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Augusztus 2023
Ajánljuk

2023 augusztusában maradtunk az apartmanban. Először is nagyon örültünk a csodálatos házigazdáknak, akik szeretettel fogadtak minket, megmutatták a helyet, és mivel gyermekünk megbetegedett, a nap bármely szakában készen álltak minden segítségre, információra. A lakás tiszta és rendezett. Nagyon ajánljuk!

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
KC, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Július 2023
Kiváló és ajánljuk

Lakás közel a strandhoz, üzletekhez, éttermekhez, kávézókhoz. Tágas terasz, kilátással a tengerre. A nappaliban található modern konyha, a hálószoba és a fürdőszoba minden szükséges kényelmet biztosít az éves nyaraláshoz. A szállásadók nagyon barátságosak, megközelíthetőek és előzékenyek. Ajánljuk!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Koprivnica, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Augusztus 2022
Mindenki ízlésének megfelelő nyaralás

Az apartman tiszta és rendezett, jól felszerelt, kényelmes. Tengerre néző terasz. Közel a strand, bolt, pékség, étterem és kávézó. Gyalog mindent megtehetsz. Gyönyörű sétány a tengerparton, és az igényesebbeknek a dombos terepen át egy gyönyörű öbölbe. A házigazdák nagyon barátságosak és megközelíthetőek. Az a tény, hogy a vendégek többsége évről évre visszatér, önmagáért beszél. 5-ös ajánlás.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Oliver Barešić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Cseh, Lengyel,
Apartmanok Oliver lista már megtekintette 49134 idők óta 10.03.2016.