Apartmanok DanicaDramalj - Kvarner

kikiáltási ár Ft 7.669 / éj
Detailed description

A Dramalj településen található DANICA családi ház 3 különálló lakást foglal magában (mindegyik egy emeleten), kerttel, kerttel és a ház mellett saját parkolóval. Csendes utcában található, 5 percre. séta a tengerhez. A legközelebbi város Crikvenica 3 km-re található. A tulajdonos/házigazda a ház földszinti, nem kereskedelmi célú részében lakik. A bérlés 1969 óta családi vállalkozásunk, és a mai napig elégedett vendégeink ezrei szálltak meg, és szívesen térnek vissza. Ma a házigazdái a Zlatka és Vladimir Pavković házaspár. Igyekszünk, hogy Ön jól érezze magát nálunk. Vendégeink számára teljes körű magánéletet biztosítunk. A1 földszinti apartman (2+1) fedett terasszal rendelkezik, kilátással a tengerre és a mediterrán kertre. Az 1. emeleti A2 Apartman (3+2) 2 terasszal és tengerre néző erkéllyel rendelkezik. A 2. emeleti A3 Apartman (3+2) nagy terasszal rendelkezik, kilátással Krk szigetére, egészen a nyugati Rijekától a távoli Velebitig délkeleten. Az apartmanok légkondicionáltak. Klíma felár: A1 - 1 db 6 euró/nap; A2 és A3 - 2 db - 12 euró/nap.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláskor 30% előleg fizetése szükséges a bérlő IBAN-jára. A vendég a szálláshely igénybevételének első napján érkezéskor készpénzben fizeti ki az előre egyeztetett éjszakák számának fennmaradó összegét. Ellenkező esetben a vendég személyi okmányát (útlevél, személyi igazolvány...) a teljes fizetésig megőrzi a vendéglátó. 3 éjszakánál rövidebb tartózkodás esetén az ár 20%-kal emelkedik. A lakásba való belépés időpontja: legkorábban 15:00-kor a lakásból való kilépés időpontja: legkésőbb 10:00-kor. Nem kell attól tartanod, hogy később érkezel, házigazdái szívesen látnak, amikor megérkezel! További vendég esetén az apartman maximális befogadóképességéig a napi ár 12 euróval emelkedik.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Ingyenes lemondás a vendég részéről a lefoglalt érkezési dátum előtt 14 nappal. Ilyen lemondás esetén a foglalással együtt kapott előleget azonnal teljes egészében visszakapja a vendég. A vendéglátó indokolt lemondása (betegség vagy vis maior) esetén a fogadó a kapott előleget visszautalja a vendégnek, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a vendégnek megfelelő időben pótszállást kínáljon.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 3 km
  • Gyógyszertár: 1.5 km
  • Bank: 3 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 1.5 km
  • Buszmegálló: 3 km
  • Repülőtér: 19 km
  • Marina: 1.5 km
  • Sport tevékenységek: 1 km
  • Disco club: 1.5 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Parkolási lehetőség apartmanonként egy jármű számára ingyenes az épület mellett. A kertben grillező található, amelyet a vendégek szabadon használhatnak. A hozzá nem értőknek a házigazdák szívesen segítenek a grill elkészítésében és tanácsokkal a helyi specialitások elkészítésében. Háziállat kérésre bevihető, 12 euró/nap felár ellenében. Dramalj városa különféle adrenalintartalmú strandokat, gyakori esti kulturális és zenei eseményeket a hagyományos kőkikötőben, valamint számos kiváló étteremben kínál gasztronómiai kínálattal. A hely idilli és békés, a gazdag éjszakai élet pedig a mindössze 3 km-re lévő Crikvenicában élvezhető, amely egy tenger menti sétányon érhető el. A Kačjak-Dramalj-Crikvenica útvonalon turistavonat és városi busz közlekedik. Különösen vonzó a szomszédos Kačjak-félsziget körüli sétány, ahonnan csodálatos kilátás nyílik délkeleten a Vinodol-csatornára és délnyugaton a Kvarner-öbölre.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Danica
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Vladimir i Zlatka Pavković
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Francia,
Többet a tulajdonos

Együtt működtetjük a létesítményt. Jobb idegennyelv-tudásának köszönhetően Zlatka a külföldi vendégekkel való kommunikációért, illetve a munka adminisztratív/szabályozási részét irányítja. Vlado, szakmáját tekintve gépészmérnök, nagyon kreatív, mindig minden rászoruló szolgálatában áll. Mindketten kommunikatívak és jó szándékúak vagyunk. Szeretnénk, ha vendégeink jól éreznék magukat nálunk.

Apartmanok Danica lista már megtekintette 575 idők óta 17.04.2024.