Apartmanok Villa KnezDrvenik Mali - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.759 / éj
Vendég értékelés alapuló 11 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Drvenik Mali (Plate) egy sziget, ahol megállt az idő. A sziget enyhe, a part kérhető úgy, hogy úszni körül az egész szigeten. Előnyös azoknak, akik hosszú érintetlen természet, tiszta tenger, gyönyörű strandok, túl későn tengerfenék és kikapcsolódás távol a civilizációtól. A megfelelő hely a mai Robinson Crusoe. Drvenik Mali egy közép-dalmáciai sziget, amely tartozik a város, Trogir, amely mindössze 10 mérföldre van. Ez kapcsolódik komppal naponta háromszor. A menetidő 50 perc. Mivel a sajátos mikroklíma tavasztól őszig ritkán esik. A növényzet áll olajbogyó, illatos és gyógyhatású mediterrán növény. A sziget is gyárt és értékesít az extra szűz olívaolaj. Nincsenek aszfaltozott utakon. A kereskedelem szerényen tele alapvető elemeket, és javasolta, hogy megvásárolja az élelmiszer Trogir. Diszkók sem. Minden közel van, a sziget ideális sétákhoz. Az apartmanok találhatók a régi falu Petomavar és amelyeket el lehet érni autóval, és minden lakásban van egy parkoló.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglalás végzi kifizető a befizetés 20% -a teljes árat, a többit érkezéskor.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 10 m
  • Élelmiszer: 1 km
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 7 km
  • Bank: 7 km
  • Posta: 7 km
  • Buszmegálló: 7 km
  • Repülőtér: 15 km
  • Marina: 1 km
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Nemzeti park: 40 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Welcome drink. Búvárkodás és spearfishing. Lehetőség kiadó egy autó (SUV).
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Knez
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 11 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Garešnica, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Július 2021
És hát te, tenger, köszönöm!

Felfedeztük a tökéletes kikapcsolódási helyet, és ha békét és kikapcsolódást keres, akkor a megfelelő címet választja. A Villa Knez egy csendes helyen található, gyönyörű kilátással a tengerre, a gyönyörű strandok közelében. A lakás tágas, kényelmes, szépen berendezett, szép és makulátlanul tiszta, minden szükséges eszközzel jól berendezett, ami még jobbá és kényelmesebbé teszi a tartózkodást, gyönyörű terasz (gyönyörű kilátás a tengerre és a naplementére, valamint a különleges csillagos égre), kiváló megközelíthetőség és biztonságos parkolás , sok odafigyeléssel és szeretettel díszített kert és udvar. A házigazdák nagyon kedvesek, kellemesek, nem feltűnőek és az Ön szolgálatában maradnak tartózkodásunk teljes időtartama alatt. Felejthetetlen összejövetelek grillezéssel és frissítő hideg italokkal a szentjánoskenyér felbecsülhetetlen árnyékában. Drvenik Mali szigete különleges, érintetlen természeti szépség, amely tökéletes a sétákhoz, a tenger és a tücskök hangjával, a fenyőfák, az évszázados olajbogyók és szentjánoskenyér illatával, a füge, a gránátalma, a mandula ... A béke, a nap oázisa és kristálytiszta tenger. Számunkra ez hosszú évek után nagyszerű vakáció volt! Kislányunk örül, új barátságokat kötött és élvezte a legbiztonságosabb szigeten játszani a tömeg és az autók nélkül. Igazi öröm volt a Villa Knezben maradni, mindenkinek ajánlom, tökéletesen. Megismételjük! A Knežević család még egyszer KÖSZÖNJÜK!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Ennepetal , Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Július 2020
Csodálatos!

Csodálatos időt töltöttünk Drvenik Maliban és szuper kedves házigazdáknak. Köszönet Mikhailnak és Vesnának a szórakoztató estéktől, amelyeket veled tölthettünk. A ház mindent tartalmaz, amire szüksége van a pihenéshez. A nappali és az éjszakai kilátás a teraszról leírhatatlan. Szeretnénk visszatérni. Brigitte és Ulf

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Split, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Villa Knez, Augusztus 2017
Ezt meg kell mondani,

Van egy szép, tiszta, mediterrán hangulatot minden szükséges felszereléssel elképzelni mindent a nyaralás lehet elérni. Vannak kedves, barátságos és diszkrét házigazdák ki lesz benne, és segít. Ők mindig ott, amire szükség van, mégis láthatatlan. Környezet és a strand, mint egy darab ég a földön, mert mi egy igazi felfedezés. Tartózkodó villában Prince egyik tapasztalata, hogy meg kell ismételni.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Danijel Knežević Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Apartmanok Villa Knez lista már megtekintette 76510 idők óta 19.04.2015.