Apartman JadraDrvenik - Split régió

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Detailed description

Családi apartman tengerre néző. Az apartman két különálló hálószobából és egy fürdőszobából áll, a konyha egy nagyobb helyiségben található, valamint TV-vel és légkondicionálóval. Rendkívül alkalmas két gyermekes családoknak vagy két pároknak. A parkolás a ház alatt található út mellett található. A ház első sorban található a tenger felé, és egy rövid sétára van a városközponttól. A legközelebbi strand 50 méterre található. A központhoz vezető főút mellett egy sétányon is elérhető az épület alatt. Ez az egyetlen lakás, amelyet a háztartásban béreltünk. Külön bejárattal rendelkezik, amely biztosítja a magánélet és az egészség biztonságát. A Drvenik a Gradac-riviérán található, amely Corona-mentes.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés készpénzben (HRK / EUR). Bejelentkezés 12 órától vagy egyeztetés után. Távozás 10:00 óráig vagy megegyezés szerint.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 50 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 100 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Induláskor a vendégek egy kis figyelmet kapnak. Azok számára, akik szeretik a sport tevékenységeket, van egy közeli kerékpár- és kerékpárút. A természet szerelmeseinek vannak utak a hely felett a régi településeken és kilátások. Hvarba, Korculaba és Peljesacba szervezett kirándulások lehetősége.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Jadra
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Jadranka Lulić Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol, Szlovén,
Apartman Jadra lista már megtekintette 17329 idők óta 15.04.2018.