Apartmanok AnaDrvenik - Split régió

kikiáltási ár Ft 7.736 / éj
Vendég értékelés alapuló 36 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Jöjjön és töltse nyaralását az Apartments Ana-ban. Megérdemel egy tökéletes nyaralást egy tenger melletti házban, felejthetetlen naplementékre nyíló kilátással. A turizmusnak nagy hagyománya van, és kedves vendéglátók vagyunk. Apartmanjaink tengerre néző erkéllyel vagy tágas terasszal rendelkeznek grillezővel. 4 apartmant kínálunk: AP 8/4, AP 4/1, Studio 2/1 és AP 2/3. Apartmanjaink összkapacitása 25 ágy. A ház nagyobb vendégcsoportok fogadására is alkalmas. Az apartmanok klímával, internettel és parkolóval felszereltek. Ha nem szereti a nyári tömegeket, ez az ideális hely egy nyaraláshoz. Drvenik csendes részén található, távol a zajtól, és a strand mindössze 300 méterre van a háztól (pár perc séta). A strand ideális gyermekes családok számára. Az egész strandot fenyőerdő borítja, amely természetes árnyékot biztosít.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
BEJELENTKEZÉS - 14:00 órától, KIjelentkezés - 9:00 óráig. Az előleg a foglalás teljes összegének 20%-a. A többit az érkezés napján kell kifizetni.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 40 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 400 m
  • Orvos: 30 km
  • Gyógyszertár: 15 km
  • Bank: 15 km
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 15 km
  • Buszmegálló: 400 m
  • Vasútállomás: 95 km
  • Repülőtér: 125 km
  • Marina: 30 km
  • Sport tevékenységek: 20 km
  • Disco club: 15 km
  • Kaszinó: 95 km
  • Nemzeti park: 200 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
További lehetőségek: házi termékek árusítása, reggeli lehetőség felár ellenében, kirándulások helyi hajókon horgászpiknikre, halvacsora lehetőség felár ellenében.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Ana
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 36 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Polska, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A8+4, Június 2023
Maddie

Nagyon ajánlom az Anna apartmanokat! 2023. június közepén voltunk, remek elhelyezkedés, szuper segítőkész tulaj.Tiszta szobák, kellemes kirándulási hely, pl. Medjugorje, Dubrovnik, komp a szigetre, könnyű elérhetőség. Üdvözlettel, Madzia.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Sarajevo, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Június 2023
Szép munka

Sziasztok, kedves jó embereim, mégpedig a hatodik hónap végén voltam a férjemmel és a kisbabámmal, először Drvenikben... és minden várakozásomat felülmúlta, az Ana's strand soha nem volt közelebb hozzám életemben ez a lakás ideális kisgyermekes családoknak, időseknek, és az isten szerelmére, másoknak is. Nagyon fejlett babám van, és az árnyékban lévő strand csak pár méterre van a háztól, nem mintha bármit is jelentett volna... de minden mást is, nincs túlzott zaj egészen tisztességes időkig. A közelben minden, amire vágyik, kávézók, éttermek, enni-inni lehet. Boltok, őrzött parkoló, légkondi, internet, rendezett, barátságos tulajdonosok, minden megegyezéssel és ami a legfontosabb, az ára is elfogadható, mondjuk reális a mai mércével, amikor minden megvadult az étellel, sajnos legalább a szállás elfogadható. . Szóval nincs kétségem afelől, hogy mostantól és az elkövetkező években is, egészség Istene, mindig vendég leszek Ana asszonynál. Tényleg szívből írom mindezt és ami igaz... Mindenkinek ajánlom - Ha látom milyen messze vannak az apartmanok, hogy nyugodtan pihenhessen a tenger mellett... csak annyit érdemes hely... és felsoroltam a többit, az összes lehetséges előnyt...jó éjszakát mindenkinek...és Lp a jó házigazdáknak.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, A fogyatékossággal élő emberek,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Beograd, Szerbia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Június 2023
Újra visszatérünk!

Ez a harmadik év, amikor visszatérünk, mert ez az apartman minden követelményünket kielégíti, hogy egy gyermekes család számára tökéletes tartózkodást biztosítson. Tiszta, praktikus, tágas és ami a legfontosabb közvetlenül a tengerparton! Ennek a lakásnak az elhelyezkedése több mint tökéletes. Végül, de nagyon fontos, a házigazdák csodálatosak és kedvesek, ezért biztosan visszatérünk!

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Obitelj Gabrić Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Üdvözöljük a Drvenik. Családunk nagy hagyománya van a turizmus. Igyekszünk, hogy jó házigazdák, hogy az üdülés kellemes és vidám.

Apartmanok Ana lista már megtekintette 126864 idők óta 07.05.2014.