Apartman Stipčić Mrežnički BrigDuga Resa - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 9.203 / éj
Detailed description

Az apartman egy családi házban található, a földszinten külön bejárattal. Zöldség veszi körül, és körülbelül 100 méterre van a Mrežnica folyótól. Ha autóval érkezik, az udvarban parkolóhely biztosított. A belső tér 35 m2, a kültéri terasz 15 m2. Ideális pároknak és kisebb családoknak (maximum 3 fő). Egy házi kedvencet is hozhat 10 eurós felár ellenében. A lakás teljesen bútorozott, felújított (2023) és klimatizált (hűtés/fűtés). Földszinti és északi fekvésének köszönhetően nyáron kellemesen friss éjjel-nappal. Dohányozni csak a szabadtéri területen szabad. Partik stb. szervezése nem megengedett. Egy éjszaka ára 10 euróval magasabb, mint az árlistában szereplő árak.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglalás a végösszeg 30%-a előleg befizetésével lehetséges. A többit érkezéskor kell fizetni. Bejelentkezés: 14:00 órától Kijelentkezés: 11:00 óráig
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Ha a foglalást legkésőbb az érkezés előtt 30 nappal mondják le, az előleg teljes összegét, a tranzakciós illeték levonásával visszatérítjük. Amennyiben a foglalást az érkezés előtt 30 napon belül mondják le, az előleget nem térítjük vissza.
Távolságok
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 4 km
  • Élelmiszer: 1 km
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 4 km
  • Gyógyszertár: 4 km
  • Posta: 4 km
  • Vasútállomás: 800 m
  • Repülőtér: 60 km
  • Nemzeti park: 80 km
Részletes leírás
A vendégek leggyakrabban a béke, a jó alvás és a pihenés miatt választják ezt a helyet. Itt találnak zugokat a folyó mellett meditációhoz, olvasáshoz, íráshoz, hosszú sétákhoz. Sokan futással és testmozgással kezdik a napot, folytatják a folyón folyó tevékenységekkel (úszás, búvárkodás, horgászat, rafting), kerékpározás vagy túrázás. Kínálatunk részeként lehetőség van: - kerékpárkölcsönzésre (e-bike, mountain bike), - kajak/kenu bérlésére, - turistatúra megszervezésére a közeli desztinációkba engedéllyel rendelkező idegenvezetővel (Duga Resa, Karlovac, NP Plitvička jezera, Ozalj, Ogulin és mások megegyezés szerint) - túraútvonalak megszervezése (Vinica, Martinščak, Klek) A szállás elhelyezkedését figyelembe véve alkalmas kirándulások lebonyolítására Gorski Kotar, Adriai-tenger, nemzeti parkok, a fővárosa Zágráb, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Stipčić Mrežnički Brig
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Ksenija Stipčić
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Stipčić Mrežnički Brig lista már megtekintette 2114 idők óta 20.07.2023.