Apartman SuzyFažana - Isztria

kikiáltási ár Ft 8.535 / éj
Vendég értékelés alapuló 11 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

2-4 fős, magas földszinti apartman Fažana, Valbandon, csendes családi házak szomszédságában a Brijuni-szigetekkel szemben (Fažanától 1,6 km-re, Pulától 5 km-re), 51 m2-es, nappalis (2 személyes kanapé) konyhával (egy szoba), hálószobával (franciaágy), fürdőszobával, 9 m2-es erkéllyel, grillsütővel. Tenger 400 m-re a háztól, gyönyörű strand ideális gyerekeknek és egy sétány Valbandontól Fažanáig.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az ár TARTALMAZZA - víz, villany, gáz, vezeték nélküli internet, ágynemű, törölköző, mosógép, mosogatógép, SAT, légkondicionálás, végső takarítás, parkolóhely, grill. A tartózkodási illetéket és a regisztrációt NEM SZÁMÍTJUK KI. Foglaláskor a teljes ár 30%-a előleg fizetendő, a többi az érkezés napján. Érkezés 14 óra után, kijelentkezés 10 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 400 m
  • Strand: 600 m
  • Belváros: 1.6 km
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 1.6 km
  • Gyógyszertár: 1.6 km
  • Bank: 1.6 km
  • Posta: 1.6 km
  • Benzinkút: 1.6 km
  • Buszmegálló: 5 km
  • Vasútállomás: 5 km
  • Repülőtér: 20 km
  • Sport tevékenységek: 600 m
  • Kaszinó: 5 km
  • Nemzeti park: 1.6 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Suzy
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 11 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Wilkowice, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Szeptember 2023
Nagyon kényelmes, jól felszerelt, nagy lakás

Ketten voltunk, de akkora a lakás, hogy négy embernek bőven lesz hely. Gyakorlatilag normális, kényelmes lakás. Két szoba nagy fürdőszobával. Mindennel felszerelve, ami kell (klíma, TV, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, mosogatógép, mosógép, vasaló, vasalódeszka, szárítógép, ruhacsipesz, hatékony Wi-Fi, még cérnák és tűk is). A szekrényekben van elég hely. A fogasok száma is. Az ingatlanon van egy kijelölt parkolóhely, melybe akár egy nagyméretű autó is befér. Van egy zárható kapu is, amely megakadályozza, hogy a gyerekek leesjenek a lépcsőn. 15 perces lassú séta a gyönyörű strandhoz. A strandhoz vezető út 80%-a nagyon festői területen vezet. Aki akar, az elvezethet a strandra. Ingyenes parkolási lehetőség biztosított. Otthagyhatod az autódat, átmész a gyalogos hídon és máris a parton van. A strand mentén séta- és kerékpárút vezet. Babakocsival lehet sétálni a tenger mellett. Kicsit távolabb található a kutyák számára kijelölt strand, amelyhez speciális zuhanyzó tartozik. A környék csendes. A legközelebbi bolt 5 percre van, a legközelebbi bár is. A strand mentén sok strandbár található. Információ a városnézés iránt érdeklődőknek: a hely remek kiindulópont. Meglátogattuk Isztria nagy részét. Az ingatlanban a háziasszony és családja lakik. Nagyon kedves emberek. Összességében: remekül nyaraltunk, egy nagyon kényelmes apartmanban, nagyon kedves házigazdák társaságában.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm a kedves hozzászólást!

Kedves Danuta, örülök, hogy megismerhettelek a férjeddel, csodálatos vendégek voltatok. Tudom, hogy meglátogatta Isztria nagy részét, de lehet, hogy valamikor újra el szeretne jönni. Mindig szívesen! Üdvözlettel, Suzana@family :)

Beograd, Szerbia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2023
Ajánlott lakás

2022 júliusában maradtunk, és néhány napon belül újra megyünk. Csodálatos Suzana, a lakás gyönyörű és ízlésesen berendezett, minden megvan benne, ami kell, a strand csodálatos, sok árnyék. Ajánlásra.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Mindig szívesen!

Kedves Nataša, a főbérlőnek a legnagyobb jutalom az elégedett vendég, aki azért tér vissza, mert elismerte az erőfeszítést. Köszönjük, hogy ismét vendégeink voltak, és a meleg fogadtatást! A következő alkalomig :) :)

Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Június 2023
Dicséret

Az apartman csendes környéken található, zöldövezetben, minden rendkívül tiszta és tágas, a háziasszony pedig nagyon segítőkész és barátságos! Ajánlom!

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Egy meleg fogadtatás!

Köszönöm Maria! Ha az utazás újra Isztriára visz, remélem találkozunk! :)

Mutasd meg az összes véleményt
Suzana Delić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz, Szlovén,
Apartman Suzy lista már megtekintette 46105 idők óta 22.11.2016.