Apartman Zelena Oaza IIGeneralski stol - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 10.595 / éj
Detailed description

Egy kis ház, amely teljes mértékben kielégíti a legigényesebb látogatókat is. A házban mindent megtalál, ami a gondtalan tartózkodáshoz kell, és pár perc (300m) sétával elérhető a folyó és a gyönyörű vízesés. A ház nagyon csendes helyen található. A város központjában 2 üzlet, egy posta és egy kávézó található. A házból a folyóra és a vízesésre nyílik kilátás. Tekintettel arra, hogy ez egy kétszintes épület, lehetőség van egy szomszédos lakás bérlésére (5 fő). A földszinti apartmanban található egy konyha (hűtőszekrény fagyasztóval, sütő és 4 elektromos főzőlap, minden szükséges edény és konyhai eszköz), nappali (kanapé, TV, zenevonal, társasjátékok, könyvek) és fürdőszoba (WC, bidé), zuhanyzó és mosdó). Az emeleten, a tetőtérben egy franciaágy (160x200) és két egyszemélyes ágy (90x200) és egy kis terasz található, kilátással a vízesésre. A hátsó udvarban grillező található. Az apartman maximum 5 fő + kiságy elhelyezésére alkalmas, a minimális tartózkodási idő két éjszaka. A ház nagyon csendes helyen található. A város központjában két üzlet, egy posta és egy kávézó található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Bejelentkezés 16 óra után, kijelentkezés 10 óráig lehetséges. Házi kedvencek felár nélkül bevihetők.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Ingyenes lemondás egy hónappal a tervezett érkezés előtt. Lemondás a tervezett érkezés előtt 15 nappal az összeg 50%-a, ezt követően a teljes összeg felszámításra kerül.
Távolságok
  • Strand: 400 m
  • Élelmiszer: 3 km
  • Orvos: 3 km
  • Posta: 3 km
  • Vasútállomás: 3 km
Részletes leírás
A lakás klímával és wifivel felszerelt. A ház elhelyezkedése ideális a környékbeli kirándulásokhoz. A legközelebbi gyógyfürdő mindössze 7 km-re, Izvor Tounjčica mindössze 15 km-re, a közelben (30 km) található Ogulin, Ivana Brlić Mažuranić szülőhelye. A Sabljaci-tó kevesebb, mint 30 km-re található. ) 29 km-re van Karlovac, 20 Duga Resa km-re, 50 és több km-es tartományban több kisebb szánkózó és sípálya található.Tengertől 91 km Senja, 93 km Zágráb, Plitvicei tavak 78 km.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Zelena Oaza II
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Ivana Đurek
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Zelena Oaza II lista már megtekintette 2189 idők óta 18.07.2023.