Nyaralóház Country GreenfieldsGospić - Kvarner

kikiáltási ár Ft 43.087 / éj
Detailed description

A Greenfields luxusnyaraló érintetlen természetben található, 200 m-re a Lika folyótól, 400 m-re az Otešica folyótól és mindössze 4,5 km-re Gospić központjától. A Velebit hegyre néző nagy teraszon 5 fős pezsgőfürdő, komplett kerti bútorok, grillező és szabadtéri kandalló található. Egy kis terasz kerti bútorokkal a kertre néz. A házban két hálószoba található, mindegyik saját fürdőszobával, további WC-vel, ágyneművel, törölközőkkel, köntösökkel, papuccsal és kozmetikumokkal, három síkképernyős műholdas TV-vel, IPTV-vel, Netflix-szel, ingyenes wifivel és tágas nappalival, kandallóval. Az étkező és a konyha teljesen felszerelt minden szükséges háztartási géppel (mosogatógép, mikrohullámú sütő, sütő, kávéfőző...). A házban mosógép és szárítógép, valamint vasaló és vasalódeszka található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fizetés tranzakciós számlán keresztül történik, a fizetési információkat a foglalás kézhezvételekor küldjük el. Az előleg az ár 30%-a. A bejelentkezés 16:00-24:00, a kijelentkezés 07:00-10:00 között van.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A foglalás érkezés előtt 14 nappal történő lemondása esetén az előleg visszafizetésére van lehetőség.
Távolságok
  • Tenger: 45 km
  • Belváros: 5 km
  • Étterem: 4 km
  • Gyógyszertár: 5 km
  • Posta: 5 km
  • Buszmegálló: 5 km
  • Repülőtér: 100 km
Részletes leírás
Az ár tartalmazza az üdvözlőitalt, a házi sajt- és kenyérkóstolókat, valamint a gyümölcskosarat. A konyhában olyan alapvető élelmiszerek állnak rendelkezésre, mint a kávé, tea, tej, olaj, ecet, cukor, só, tészta, rizs és likai burgonya. A vendégek különféle tevékenységeket élvezhetnek, mint például túrázás, lovaglás, quadozás, kenuzás és horgászat a közeli folyókban, majd pihenhetnek a hidromasszázs medence nagy teraszán, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Velebit-hegyre. A vendégek kívánsága szerint kirándulásokat szervezünk a közeli nemzeti parkokba és egyéb látnivalók megtekintését. Az ingatlan közelében található népszerű látnivalók közé tartozik a "Nikola Tesla" Emlékközpont, a Dr. Ante Starčević Emlékház és a Pećinski Park Grabovača, öt nemzeti park pedig legfeljebb 50 perces autóútra található.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Country Greenfields
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Tatjana Malečić Pezelj
Beszél:
Horvát, Angol,
Nyaralóház Country Greenfields lista már megtekintette 2490 idők óta 30.06.2023.