Apartmanok Goge Gradac - Split régió

kikiáltási ár Ft 6.250 / éj
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A létesítmény Gradac csendes részén található; a strandtól kb. 100 m-re, a városközponttól kb. 400 m-re van.Egyik kényelem, hogy a ház mellett bolt és pékség, a tengerparton éttermek és kávézók egész sora található. A gyönyörű, mintegy 3 km hosszú strandon különféle rekreációs, sport- és szórakozási lehetőségek, valamint játszóterek várják a gyerekeket (vízipark, minigolf, teniszpálya, vízibicikli, vízirobogó és kerékpárkölcsönzés). A létesítményben egy 4 fős apartman és egy kisebb 2 fős stúdió található, valamint ingyenes parkolási lehetőség a vendégek számára. A szállásegységek teljesen felszereltek minden szükséges felszereléssel, beleértve a TV-t, a Wi-Fi internet-hozzáférést és a légkondicionálást, amelyeket a szállás ára tartalmaz.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás megerősítéséhez a teljes összeg 20%-ának előlegét kell befizetni a tulajdonos bankszámlájára vagy PostCash vagy Western Union szolgáltatáson keresztül. Érkezés 14:00 Indulás 10:00 Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót, a parkolást és az összes felsorolt szolgáltatást.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 30 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 15 km
  • Posta: 400 m
  • Benzinkút: 800 m
  • Buszmegálló: 800 m
  • Vasútállomás: 15 km
  • Repülőtér: 125 km
  • Nemzeti park: 80 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
A háziasszony üdvözlő itallal várja a vendégeket.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Goge
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Kakanj, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Szeptember 2023
Ajánlást

Az apartman közel van a strandhoz. Csendes helyen, nyaraláshoz ideális. Tiszta és rendezett. A tulajdonos mindig elérhető, és minden ajánlással rendelkezik ehhez a lakáshoz.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Válasz

Kedves Vendégeink! Köszönjük kedves észrevételeiket és ajánlásaikat. Örülünk, hogy elégedett volt, és köszöntésekor bejelentette visszatérését. Nagyon örülünk, hogy újra vendégül láthatjuk Önt. 😊 Üdv!

Krotoszyn, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2023
AJÁNLJUK

Ajánlom. Az A4-es apartmanban szálltunk meg, ami teljesen fel van szerelve mindennel, amire az embernek szüksége van a nyaraláshoz. Ezen kívül a háziasszony kedves és mindig készen áll a segítségére, nagy előnye a közvetlenül az apartman melletti parkoló, és mindenekelőtt a tengerre és annak közelsége. Anna, Piotr, Julia, Iga

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Válasz a hozzászólásra

Kedves Pawlicki család, nagyon örülünk, hogy elégedett volt a házunkban való tartózkodásával, és kellemes nyaralást töltött el. Köszönjük kedves értékeléseit és megjegyzéseit, és nagyon örülünk, ha újra eljön hozzánk. Üdvözlettel! 😊

Beograd-Novi Beograd, Szerbia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2023
Szívélyes ajánlás!

A lakás tökéletes!Minden megvan ami egy családnak kell,mint otthon.Rendkívül tiszta.Az ágyak nagyon kényelmesek.Nyugodt,csendes. Az elhelyezkedése kiváló, a strand pár lépésre van. A tulajdonos kedves, nagyon kedves, minden kérdésre készséggel áll rendelkezésre.Parkolás biztosított.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönetnyilvánítás

Kedves Marija, örülünk pozitív észrevételeinek és ajánlásainak, de leginkább az a mondat tetszett, amit a nálunk töltött idő alatt ismételgettél: "Úgy alszunk, mint a babák, és nyugodtan élvezzük a nyaralást". Elsődleges célunk, hogy vendégeink egy kellemes és zavartalan nyaralást töltsenek el, mi pedig mindig mindent megteszünk ennek érdekében. Köszönjük és látogasson el hozzánk újra! ❤

Mutasd meg az összes véleményt
Gordana Nikolić Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Cseh,
Többet a tulajdonos

Barátságos, barátságos, vendégszerető, vendégei rendelkezésére álló háziasszony, aki mindent megtesz, hogy vendégei jól érezzék magukat.

Apartmanok Goge lista már megtekintette 12177 idők óta 08.01.2023.