Apartmanok OPG Pavičić IvanaGrubišno Polje - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 7.772 / éj
Detailed description

A Pavičić családi gazdaság Grubišno Polje bejáratánál található. A város közelében, az erdő szélén, új építésű apartmanokban kínálunk szállást és élvezheti a Bilogora régió előnyeit és a tiszta és érintetlen természetet. Tanyánk udvari részén két apartman található, egyenként 4+2 fős. Teljesen felszerelt egyedi konyhával, étkezős nappalival, zuhanykabinos fürdőszobával és két hálószobával rendelkeznek, melyek szükség esetén két külön ággyal vagy franciaággyal is felszerelhetők. Az apartmanok padlófűtéssel és légkondicionálóval, valamint okostévével felszereltek. Minden apartman előtt tágas terasz található, ahol fa vagy faszén grillezésre is van lehetőség. A tanya udvarán fedett terasz található sütővel és hideg/meleg vízzel, mosogatóval, gáztűzhellyel elektromos sütővel, komplett edényekkel a főzéshez és étkezéshez. Az udvarhoz egy hektárnyi, sokféle gyümölccsel rendelkező ökológiai gyümölcsös és a gazdaság tulajdonában lévő erdő kapcsolódik, ahol a vendégek sétálhatnak, gyümölcsöt szedhetnek, élvezhetik az ökológiailag termesztett gyümölcsöket és az őket körülvevő érintetlen természetet.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetni előre utalással vagy készpénzben, érkezéskor lehetséges. A vendégek érkezésének és távozásának időpontja a vendégekkel történt egyeztetés szerint történik.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 1.2 km
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 2 km
Térkép nézet
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Ivana Pavičić
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Apartmanjaink 2022-ben nyíltak meg. Leendő vendégeink rendelkezésére állunk 0-24 óráig. A lakásban úszómedence beépítése készül, mely a nyári hónapokban áll majd vendégeink rendelkezésére. 2023 őszétől tanösvényt alakítanak ki tanyánkon belül az erdőben. Szeretettel várunk új vendégeket és új ismerősöket.

Apartmanok OPG Pavičić Ivana lista már megtekintette 3399 idők óta 28.03.2023.