Apartmanok Villa MartinIčići - Kvarner

kikiáltási ár Ft 7.759 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Villa Martin egy családi ház Ičićiben, Opatija közelében, 1985 óta hagyományosan bérel szobákat. Annak érdekében, hogy vendégeink jól érezzék magukat, a házat és kertjét folyamatosan felújítják. Ma öt szállásegységünk van: három szoba és két stúdió. A stúdió apartmanokat 2012-ben teljesen felújították. A konyha jól felszerelt, a fürdőszobában tágas zuhanyzó található, az erkély pedig fedett. A szobákat folyamatosan karbantartják. Minden szobához saját bejárat, fürdőszoba, erkély napellenzővel és két szoba tartozik: a fő szoba franciaággyal és egy pótágy pótággyal. Mint ilyenek, alkalmasak gyermekes családok számára. Minden vendég használhat három teraszt, valamint egy nyári konyhát, amely a kertből nyílik. A létesítmény 5-10 perc sétára található a fő strandtól, az ACI kikötőtől, a postahivataltól, üzletektől, éttermektől, utazási irodáktól és fodrászoktól. Opatija központja (kb. 5 km) gyalogosan elérhető a parti sétány mentén, autóval, busszal vagy taxival.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Bejelentkezés 15:00 órától Kijelentkezés 10: 00-ig A fizetés az érkezés napján történik készpénzben. Foglaláskor kötelező egy éjszaka előleg fizetése, vagy a teljes ár legfeljebb 30% -a az érkezés biztosítása érdekében. Időben történő lemondás esetén (2 héttel az érkezés előtt) az előleg visszatérítésre kerül. Gyerekeknek 3 éves korig ingyenes. A 3 és 12 év közötti gyermekek 50% kedvezményt kapnak. Ha több gyermeke van, lehetőség van pótágy elhelyezésére. Kiságy - 5 EUR / éj, kötelező bejelentéssel foglaláskor!
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Foglaláskor kötelező legalább egy éjszaka előleg fizetése, hosszabb foglalások esetén pedig a teljes ár legfeljebb 30% -a. Időben történő lemondás esetén (2 héttel az érkezés előtt) az előleg teljes összege visszatérítésre kerül.
Távolságok
  • Tenger: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 500 m
  • Orvos: 3 km
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Bank: 3 km
  • Posta: 500 m
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 3 km
  • Vasútállomás: 15 km
  • Marina: 600 m
  • Kaszinó: 3 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Arra törekszünk, hogy vendégeinknek otthon érzést nyújtsunk. Minden vendég rendelkezik biztonságos parkolóval, használhatja a közös kertet, a teraszokat (fedett és fedetlen), a nyári konyhát, grillezhet, vezeték nélküli internetet, kártyákat használhat. és foglaláskor gondoskodjon foglalásról a megtakarítás érdekében. A helyszín színes kirándulások egész sorát teszi lehetővé: közvetlen közelében találhatóak Volosko, Lovran és Moscenicka draga halászvárosok, Rijeka városa, Veprinac és Kastav középkori városai, az Ucka Natúrpark és távolabbi Krk-szigetek, Cres és Veliki Losinj ösvények és olívaolaj ösvények.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Martin
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Sarajevo, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Augusztus 2023
Mindezt a tiszta 10-ért!

A feleségemmel 8 hónapig maradtunk ebben a lakásban, és minden elvárásunknak megfelelt, sőt még többet is. Szép, takaros és modern berendezésű, személyében jobb és szebb, mint a fotókon. Suzana háziasszonyunkkal kapcsolatban csak dicsérő szavaink vannak!!! Még egyszer köszönök mindent!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Ludbreg, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Augusztus 2020
Dicséret!

Minden javaslat a lakásra. Tiszta és rendezett. A házigazda mindig ott volt, hogy tanácsot adjon bármiről, ami érdekel minket. Dicséret!

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Villa Martin, Július 2019
ünnepek

Ajánlás egy stúdió apartmanhoz Minden tökéletes sorrendben A házigazdák nagyon kedvesek

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Suzana Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Magyar,
Többet a tulajdonos

A bérleti díjak egy szoba anyám, én kezdett foglalkozni, 1985 óta. Abban az időben csak bérelt két szoba. Néhány évvel ezelőtt én bővített kapacitások és folytatta a családi vállalkozás. Próbálom fenntartani, hanem fokozza a minőség és a hírnév, hogy nyertünk az évek során. A leggyakoribb vendégek a vendégek jönnek vissza.

Apartmanok Villa Martin lista már megtekintette 71054 idők óta 10.06.2015.