Apartmanok GenariIst - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 10.039 / éj
Detailed description

Az Apartments Genari épülete Kosirača településén található, Ista szigetének egy csendes öbölében, egy zöldövezettel körülvett házban. Ingyenes mosógép, szabadtéri grill és internet használat minden apartmanban lehetséges. Gépkocsival érkező vendégek számára az apartmantól mindössze 50 m-re ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre. Az apartmanok mindegyike légkondicionált és teljesen felszerelt, és mérettől függően alkalmas gyermekes családok gondtalan elszállásolására, valamint két fős nyugodt pihenésre. APARTMENT 1 - ID 53591 egy családi apartman, mely a ház földszintjén található, ezért kifejezetten alkalmas gyermekes családok számára. A tágas fedett teraszról a Straž tetejére nyílik kilátás, ahol egy kis templom található kilátóval. APARTMAN 2 - ID 53592 az 1. emeleten található, és a loggia gyönyörű kilátással a tengerre egész napos tartózkodási lehetőséget kínál. APARTMAN 3 - ID 53593 a 2. emeleten található, és a fedett erkélyről egyedülálló kilátás nyílik a tengerre és a környező szigetekre.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartmanok elérhetőségével kapcsolatos információkért kérjük, töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot. Bejelentkezés: 15 óra után; Kijelentkezés: 10 óráig; Az ár tartalmazza: végtakarítás, klímahasználat, korlátlan internet hozzáférés, törölköző és ágynemű.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Foglaláskor a szállás árának 30%-a előleg fizetése szükséges.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 400 m
  • Étterem: 400 m
  • Orvos: 300 m
  • Posta: 300 m
  • Marina: 500 m
  • Sport tevékenységek: 300 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Ist szigetére érkezéskor örömmel üdvözöljük és elkísérjük apartmanjába. Az Ist-re Zadarból katamaránnal (a félsziget városi kikötőjéből indulva), valamint komppal (Gaženica kikötőjéből indulva) és Mali Lošinjból induló komppal is lehet eljutni. A parkolás ingyenes, a Kosirača öbölben, nem messze az apartmantól.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Genari
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Sniježana Genari Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink, örömmel várja Önt és kívánunk kellemes tartózkodást lakásunkban. Látlak!

Apartmanok Genari lista már megtekintette 34359 idők óta 06.05.2017.