Apartman DanmarIž - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.207 / éj
Detailed description

Az apartman Mali Iž csendes részén, a domb tetején található, így gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és a környező szigetekre. Szép nagy terasza van ülőhellyel és nyugágyakkal. A teraszt pergola fedi. Saját ingyenes parkolóval rendelkezik. 10 perces sétával elérhető a tenger és a homokos strand, valamint az üzlet. A lakás egy hálószobából, konyhából, nappaliból áll. nappali, étkező és fürdőszoba. A nappaliban egy sarokkanapé található, mely két ággyá alakítható. Légkondicionált, TV-vel, valamint mosogatógéppel és komplett edényekkel felszerelt konyhával rendelkezik. A faluban két kávézó és számos étterem található. A strandok köves, kavicsos, betonos és homokosak. Rengeteg fenyőerdő, különféle zöldövezetek és túraútvonalak találhatók. A szigeten van egy másik település is, Veli Iz, két üzlettel, több étteremmel és egy kávézóval.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A 20 százalékos foglalási előleg azonnal a foglaláskor, a többi pedig érkezés előtt fizetendő. Takarítás 20 euró. Az ideális érkezési időpont 14:00 után, indulás reggel 10:00. Iž-re naponta kétszer katamaránnal vagy komppal utazhat, ha autóval érkezik.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 400 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 400 m
  • Posta: 2 km
  • Marina: 2 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A vendégeket üdvözlő ital várja. Grillezőjük van, a környező szigetekre és a Kornati Nemzeti Parkba pedig kirándulást szerveznek a helyi kirándulóhajósokkal.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Danmar
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Nada Rokov Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Olasz,
Többet a tulajdonos

Vendégeimnek kellemes és kellemes időtöltést kívánok lakásomon. Szeretek kedves emberekkel találkozni és otthon érezni őket. Foglaláshoz a 0038591 5178582 vagy a 00393923738430 telefonszámon fordulhatnak hozzánk.

Apartman Danmar lista már megtekintette 8996 idők óta 06.06.2022.