Apartmanok BelmateoHvar Jelsa - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 5.121 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Belmateo
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Padova, Olaszország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A5+3, Augusztus 2023
Kiváló vendégszeretet és apartman csodálatos kilátással!

Gyönyörű apartman, tágas, kényelmes és funkcionális, közvetlenül Jelsa központja felett. Minden szükséges kényelemmel felszerelt, hogy élvezze a nyaralását. A nagy teraszon hidromasszázs medence található, ahol pihenhet, miközben élvezheti a kikötőre nyíló fantasztikus kilátást. Továbbá az apartmanban mindent megtalál, amire szüksége lesz tartózkodása során, mint például konyhai eszközök, edények, lepedők és törölközők, valamint minden szoba légkondicionált. A nagy nappaliból is kiváló a kilátás a pompás ablakoknak köszönhetően, amelyek a napok múlásával képszerűen keretezik Jelsa különböző árnyalatait. A nagyszerű tartózkodás befejezéséhez Damir, a tulajdonos, egy kiváló személy, aki gondoskodik arról, hogy Ön kiválóan érezze magát Jelsában. Miután megérkeztünk Stari Gradba, elkísért minket az apartmanig, és a tartózkodás ideje alatt bárki számára elérhetővé tette magát. kérésünkre a nyaralás idejére is elkényeztetett minket, levendulaolajjal, tányérok felvágottakkal, sajtokkal, olívabogyóval és kiváló borral. Nagyon ajánlott! Még egyszer köszönök mindent Damir!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították olasz - Eredeti megjelenítése
Copenhagen , Dánia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Június 2023
A teraszról nyíló fantasztikus kilátás és Damir vendégszeretete örömet okoz

Garantálom, hogy ez a legjobb szállás, amit Jelsában talál. Az apartman nem új, de megvan a maga varázsa és minden, ami egy csodálatos jelsai tartózkodáshoz kell, a kikötőre néző terasz pedig elakad a lélegzete, és ez volt a kedvencünk a tartózkodásban, mert tartalmazott egy kis kültéri konyha, ami nekünk nagyon bejött, ezért az alváson kívül minden időt a lakásban töltöttünk a teraszon. Ráadásul Horvátországban sok helyen nem fogjátok megtapasztalni, ahogyan Damir vendégül látott minket és gondoskodott rólunk Jelsa-i tartózkodásunk alatt, és mivel sokat utazom, azt mondanám, hogy a világban sem. Stari Gradba érkezéskor Damir először megszervezte a szállításunkat, majd egy üveg borral fogadott minket, majd ottlétünk alatt levendulaolajat és levendulát hozott nekünk és így köszönőlapokkal segített az esküvőn, ezen kívül megengedte, hogy többször mosott a közös mosókonyhában, sőt bicikliket is adott nekünk. Damir egy igazán csodálatos ember, aki valóban gondoskodik arról, hogy csodálatos tartózkodásban legyen Jelsában! Bár már régen elhagytuk Jelsát, alig várjuk, hogy visszatérjünk Damirhoz! Köszönet mindenért

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Ostrołęka, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A5+3, Június 2023
Szenzációs

Remek lakás. Gyönyörű kilátás a teraszról Jelsára. Az apartman nagyon kényelmes, minden megtalálható benne, ami a nyaraláshoz kell. A házigazda Damir fantasztikus, mindig segítőkész és nagyon vendégszerető.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Damir Grgicevic Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Belmateo lista már megtekintette 26356 idők óta 11.05.2019.