Apartmanok LavandaMurter Jezera - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.736 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Murter Jezera és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Az újonnan modern Lavanda apartman egy kis és festői helyen, Jezerában található, és teljes kényelmet kínál tartózkodása alatt. A tavak egy kis halászati és turisztikai hely, ideális pihenésre és pihenésre. A tengertől a második sorban, egy külön bejáratú családi ház első emeletén található. Az apartman a tengerparti központban található, nem messze az ACI kikötőtől, éttermektől, üzletektől és 5 perc sétára a strandtól. Az apartmanhoz tartozik 1 kétágyas szoba franciaággyal 160 x200, nappali kanapéval, funkcionálisan felszerelt konyha sütővel, el. kerámia főzőlap, hűtőszekrény fagyasztóval, kávéfőző, elektromos vízforraló, fürdőszoba, tengerre néző 14 m2-es terasz, síkképernyős TV / SAT, ingyenes WI-FI, légkondicionálás (az ár tartalmazza), biztonságos parkolóhely és szabadtéri grill.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás előlege a teljes összeg 30% -a, a fennmaradó összeg az apartmanba érkezéskor fizetendő. Fizetési adatok: Számlaszám: HR7323600003234668532 Nemzetközi fizetés: IBAN HR9823600003117188278 Zagrebačka banka, Trg Bana J. Jelačića 10, 10000 Zagreb, SWIFT / BIC KÓD: ZABAHR2X Érkezés 14:00 és 22:00 óra után. Indulás 10 óráig. A minimum tartózkodás 5 nap, rövidebb tartózkodás esetén az ár 30% -kal emelkedik.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Kedves vendégeink, szívesen látjuk házunkban és ebben a mindannyiunk számára szokatlan időben és körülmények között. Ezért módosítottuk lemondási szabályzatunkat. Minden foglalás esetén, amelyet lemondtak 7 nappal az érkezés dátuma előtt, 100% -os visszatérítéssel előre. Ha az érkezés előtt 7 napon belül lemond, az előleg teljes összegét megtartjuk. Ez a lemondási szabály a pandémia végének kihirdetéséig érvényes. Kérjük, lelkiismeretesen utazzon, hogy megvédje önmagát és a számunkra kedves embereket.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 3 km
  • Gyógyszertár: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 50 m
  • Buszmegálló: 300 m
  • Vasútállomás: 30 km
  • Repülőtér: 60 km
  • Marina: 50 m
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 3 km
  • Nemzeti park: 12 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
A Murter szigetén található Jezera hagyományos halászati és tengeri hely, környezete egyedülálló környezet a nagyvadak halászatához, amely minden évben egyre több kalandra és adrenalinra vágyó rajongót vonz a tonhalhalászatba. Jöjjön hát Jezera, hagyja, hogy a nyár napnyugtakor elmesélje a legszebb őszi történetet egy helyről, amelyet a természet minden színében megfürdettek. A tartózkodás ideje alatt vendégeink rendelkezésére áll egy szabadtéri grillező és ingyenes parkolás az udvarban.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Lavanda
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Varazdin, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Április 2021
Fantasztikus!!!

Az apartman nagyon szép és tiszta. Minden a leírtak szerint és a képeken volt. A helyszín is nagyszerű és békés. Nagyszerű sétálni a tengerpart közelében. Körülbelül 20 perc sétára van Tisno -ig, gyönyörű tengerparti fenyőerdőn keresztül. A sétány mancsos, és kiválóan alkalmas kerékpározásra is. Üzletek és kávézók a közelben. A házigazdák csodálatosak !!! Eredetileg 7 napra tervezték a tartózkodást, de a végén 11 napra meghosszabbították a vendégszeretet miatt, és hogy minden remek volt, lakás, helyszín, stb ... Félelmetes annak, aki békét akar, és szeret aktív lenni, sétálni vagy kerékpározni. Szintén autóval kevés főbb látnivaló található 30-40 percnyi autóút alatt, például Zára, Vodice vagy Sibenik.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Osijek, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Július 2021
Szállás és házigazdák minden ajánláshoz

Ez a második tartózkodásunk ebben a lakásban, és természetesen nem az utolsó. A szállás csodálatos, a hirdetésben hűen látható, a tisztaság irigylésre méltó szinten van. Fel van szerelve minden aprósággal, amire szüksége lehet a konyhától a fürdőszobáig. Gyönyörű, nagy, tengerre néző terasz. Minden néhány perc sétára van, és gyalog is megtehető. A házigazdák csodálatosak, mindig az Ön szolgálatában állnak. Szépen fogadtak és helyi finomságokkal kedveskedtek nekünk. Otthon éreztük magunkat. Dicséret.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Lavanda, Június 2018
Dicséret !!!

Jelenleg itt tartózkodunk. A házigazdák csodálatos emberek, minden dicséretért, nem fogadtak minket, mint senki sem. A lakás tiszta, rendezett, büdös és élvezetesebb, mint a képeknél. Minden a leírásban tényleg van, és így van, minden a keze ügyében, így az autód nem igazán szükséges. Mindenkit ajánlok, hogy jöjjön, a hely egy kicsit szép, a teraszról kilátás nyílik a levegőre, és a házigazdák csodálatos emberek. Így köszönöm őket a nagyvonalú vendéglátásért.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Apartman Lavanda

Kedves Kristina, Mario és Viktor, nagyon örülünk, hogy vendégeink voltak.Köszönjük szép szavakat.Vendégünk elégedettsége az első helyen van, "reméljük, hogy tetszett neked, függetlenül attól, hogy mennyi idő. Üdvözlet Viktor számára :)

Roko Bračanov Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Lavanda lista már megtekintette 33174 idők óta 10.05.2017.