Apartmanok AnaUgljan Kali - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.812 / éj
Vendég értékelés alapuló 8 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Mediterrán környezetben, egy csendes Mala Lamjana öbölben található, amely Kali városához, a Zadar-szigetek legnagyobb városához tartozik. Érintetlen természet, homokos, kavicsos és sziklás tengerpart, olajfaligetek, gyalogos vagy kerékpáros ösvény, közvetlenül a strand mellett fenyves, mindez egyedivé teszi öblünket, ezért szeretnénk megosztani veletek ezt a szépséget. Nyaralóházunkban három apartmant kínálunk Önnek. Ana apartman, 8 fős, 110m2-es, emeleti, légkondicionált, két franciaággyal és egy 4 ágyas hálószobával, így nagyon kényelmes egy többgyermekes családnak vagy két négygyermekes családnak. A konyha, az étkező és a nappali egy helyiségben van, a nagy fedett terasz pedig megfelelő hely a kikapcsolódásra és kikapcsolódásra vendégeink számára. Az apartmanhoz tartozik egy fürdőszoba és egy külön WC mosdóval. A ház második emeletén két légkondicionált, egy hálószobás apartman található, gyönyörű kilátással a tengerre, alkalmas házaspárok vagy kétgyermekes családok számára. A fedett teraszok kedvelt hely a kikapcsolódásra.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartman foglalásához a teljes összeg 20%-át kell fizetni, a fennmaradó összeget érkezéskor kell kifizetni. A kijelentkezés legkésőbb 10.00, a bejelentkezés pedig 14.00-kor kezdődik és késő estig tart, azaz az utolsó hajó vagy komp érkezéséig a szigeten.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 800 m
  • Étterem: 1 km
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Bank: 4 km
  • Posta: 1.1 km
  • Benzinkút: 4 km
  • Buszmegálló: 12 km
  • Vasútállomás: 12 km
  • Repülőtér: 12 km
  • Marina: 4 km
  • Sport tevékenységek: 4 km
  • Nemzeti park: 125 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Ha szeretne pihenni a saját lakásában, és egy nagy fedett teraszon, a tengerre és az öbölre nyíló nagy teraszon szocializálódni szeretne, akkor két egyszobás apartmanunk, mindegyik 4 fő részére, a második emeleten tökéletes hely a tökéletes nyaraláshoz HÍREK A HALÁSZÁRÓL: A HALÁSZAT A HALÁSZÁBAN NYÚJTOTT, HOGY MINDEN NAPPAL 8-tól 11 óráig friss halat lehet venni. KÖVETKEZŐ, NE SZÜKSÉGES FISHER JER MINDEN MINDEN MINDEN NAPI KAPCSOLATÁBAN www. facebook. com / ribarnicagaleb / Nézze meg a halat, akit szeretnél, és frissen és finoman készíted az előkészítésedet, majd szállítod az apartmanodban !!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Ana
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 8 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Oborniki Śląskie, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+2, Július 2023
Fantasztikus

Jól felszerelt apartmanok, közel a gyönyörű strandhoz. Kedves házigazdák, sokáig emlékezni fogunk az Ane által készített finom süteményekre és salátákra, valamint az Alfréd által sütött finom grillezett halra. Köszönöm a vendéglátást. Mateusz a családjával.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönetnyilvánítás

Köszönjük kedves szavait és azt a döntést, hogy velünk tölti a nyarat. Üdvözlünk és minden jót kívánunk

Ljubljana, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Június 2022
Remek nyaralás

Kiváló úti cél családi nyaraláshoz. Ana és Alfred kiváló házigazdák voltak. Mindig elérhetőek voltak, ha szükségünk volt valamire. Frissen fogott grillezett halat is készítettek nekünk. Az apartmanok nagyon tiszták és jól felszereltek. Mindenkinek ajánljuk, aki békében és egy gyönyörű tengerpart közvetlen közelében szeretne nyaralni. Biztosan visszatérünk.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönetnyilvánítás

Köszönjük a kedves szavakat és a döntést, hogy nálunk tölti a nyarat, de azt a törődést is, amellyel a lakást használta. Bármilyen ajánlást szeretettel várunk! Előre is szeretettel várjuk, hogy újra találkozhassunk, és szeretettel köszöntjük az egész családot, Anát és Alfredet

Krško, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2021
Irena

Szállás nagyon jó, az APP-ben minden, amire szükség van a tartózkodáshoz, minden, amit az ajánlat tartalmaz, a tenger közelében, a tengerparton a gyermekek és felnőttek számára, akiknek mély árnyékra, rendezett, tiszta tengerre, gyönyörű öbölre van szükségük. Ajánlom azoknak, akiknek békére van szükségük vagy kisgyermekeik vannak. Köszönjük a jó helyieknek a kellemes időtöltést, a kedvességet, az üdvözlő italt és a remek ebédet.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Alfred Maričić Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Orosz,
Apartmanok Ana lista már megtekintette 70222 idők óta 09.02.2014.