Kőház Pearl of KaliUgljan Kali - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 23.083 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Első sorban a tengerhez 2 perc sétára a strandtól Saját parkoló (2 jármű) Teljesen és korszerűen felszerelt apartmanok a város csendes részén. Gyönyörű Villa Pearl of Kali 2021-ben épült azzal a céllal, hogy vendégeink számára egyedülálló nyaralási élményt nyújtson. egy hagyományos dalmát kőház érzése a tenger közelében. A villa mindössze 7 méterre épült a tengertől, és nagy, 23 négyzetméteres teraszáról érintetlen panoráma nyílik Ošljak gyönyörű szigetére, Virre, Zadarra, Bibinje és a Velebit Nemzeti Parkra. A villa közelében gyönyörű strandok találhatók, és könnyen elérhető a városközpont. Minden részlet gondosan megtervezett, hogy vendégeink számára a legmagasabb szintű kényelmet biztosítsa. Csendes fekvése, kellemes belső terei és tágas terasza rengeteg lehetőséget kínál a pihenni vágyó és a kalandvágyó vendégek számára. Típustól függetlenül gondoskodunk arról, hogy otthon érezze magát, és kihasználja a villa filozófiáját – a tartós emlékekért.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A foglalás lemondása esetén az előleget nem térítik vissza
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 100 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 600 m
  • Benzinkút: 2 km
  • Repülőtér: 10 km
  • Marina: 3 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Kényelmi szolgáltatások Italok üdvözlet Szórakozás Kajak Kártyák Netflix Egyéb szolgáltatások a szigeten (felár) Robogókölcsönzés Kerékpár, e-bike, motor és quad kölcsönzése Hajó- és jachtkölcsönzés Masszázs és szépségápolási kezelések Háziállatok nem hozhatók Bulik/rendezvények nem engedélyezettek Házirend A vendégeknek csendben kell lenniük 23:00 és 07:00.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Kőház Pearl of Kali
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Graz, Ausztria
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Március 2024
Nezaboravan odmor

Paradise Sea Vacation: Ez volt a második látogatásunk a Kali kőházban, de ezúttal úgy döntöttünk, hogy tovább maradunk, és nem is lehetnénk boldogabbak! A teraszról lebilincselő a kilátás a tengerre, a hangulatos ágyak pedig minden este a hullámok zajára engednek elaludni. A konyhában minden megtalálható, ami a finom ételek elkészítéséhez szükséges, a házigazdák meleg mosollyal és hasznos tanácsokkal fogadtak bennünket a helyi látnivalókról. Alig várjuk, hogy visszatérjünk. Határozottan ajánljuk ezt a szállást mindenkinek, aki pihentető, lélegzetelállító kilátást nyújtó tengerparti tartózkodásra vágyik.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Split, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Augusztus 2023
Nyaralás 2023

A Kali kőházban való tartózkodásunk felejthetetlen volt. Minden nap felfedeztük a sziget rejtett öbleit, végigsétáltunk a köveket átszelő ösvényeken és élveztük a úszást a kristálytiszta tengerben. Este a teraszon élveztük a tengerre néző kilátást és a csend hangját. A házigazdák nagyon kedvesek és vendégszeretőek voltak. Gratulálunk és jövőre találkozunk!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Lucija Zonjić Kovač
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Kőház Pearl of Kali lista már megtekintette 1236 idők óta 05.02.2024.