Apartman BileKaštela - Split régió

kikiáltási ár Ft 9.074 / éj
Detailed description

Kétszobás apartman Kaštel Štafilić - BILE-ben, 77 m2-es, kiváló helyen található: kb 3 km-re a repülőtértől, 10 km-re Trogir központjától, 16-20 km-re Solin és Split központjától. A közelben számos gyönyörű kavicsos és tiszta strand található, a legközelebbi pedig körülbelül 7 perces sétával elérhető. Az apartmanhoz saját parkoló tartozik a vendégek számára, és a közelben több szupermarket is található. A légkondicionált apartmanban jól felszerelt konyha, nagy nappali és veranda, két hálószoba (az egyik franciaággyal, a másik két különálló ággyal), egy fürdőszoba és egy előszoba található. Sajnos háziállatokat nem fogadunk, és a zajos bulik sem. Kifejezetten alkalmas gyermekes családok számára a tágas nappali miatt, mint játék. Az apartmanban optikai, gyors internet kapcsolat és okos TV vevő is található Kaštela 7 tengerparti városból álló sorozat, melyek mindegyike történelmével és látnivalóival vonzza a vendégeket. Mellettük egy gyönyörű tengerparti sétány húzódik, amely tele van étkezési lehetőségekkel

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetési mód: 50% előleg a szállásfoglaláskor, a többi pedig azonnal érkezéskor, az apartman kulcsainak átvételekor. Érkezés: 14:00 órától 22:00 óráig Indulás: 10:00 óráig Minden egyéb időpont külön egyeztetés alapján. Fizetési mód: Előleg - lakástulajdonos tranzakciós számlája Egyenleg - készpénz vagy tulajdonosi tranzakciós számla 7 vagy több éjszakára kedvezményt adunk. A százalék az éjszakák számától és a foglalás használatának időtartamától függ.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
TELJES KUTATÓ VISSZAFIZETÉSE: A foglalástól számított 24 órán belül, ha a lefoglalt időszak kezdete legfeljebb 15 nap, vagy 30 vagy több nappal a lefoglalt időszak kezdete előtt megtehető, ha a foglalás korábban történt. KUTATÓ: A lefoglalt időszak kezdetéig tartó 30-15 nap közötti foglalás lemondása esetén a vendég az előleg 50%-ának visszatérítésére jogosult. NINCS VISSZATÉRÍTÉS: Amennyiben a vendég a foglalás kezdete előtt 14 napon belül szeretné lemondani a foglalást, az előleg visszafizetésére nem jogosult. HA A VENDÉGNEK MÉG IS LE KELL TÖRNI, és már nem jogosult az előleg teljes vagy 50%-os visszatérítésére, akkor valamelyik vendégét beutalhatja és az előleg befizetett összegét tőle, az új vendégtől pedig átveheti. ugyanazokkal a feltételekkel, a többit a lakásban fizeti, mindezt a házigazdával egyetértésben. Illetve, ha a lefoglalt időpont előtt 7 vagy több nappal mondja le, akkor az előleg összegét a házigazdával egyetértésben egy éven belül és az új foglalási időpont aktuális árlistáján ismét felhasználhatja egy másik időpontra.
Távolságok
  • Strand: 500 m
  • Belváros: 1.2 km
  • Élelmiszer: 40 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Posta: 1 km
  • Repülőtér: 3 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
A lakásban van egy edzőgép - orbitrek.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Bile
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Dražen Vadlja
Beszél:
Horvát,
Többet a tulajdonos

A házigazdák, Vedrana és Dražen izgatottan várják vendégeik érkezését, és remélik, hogy nagyon jól érzik magukat szeretettel berendezett lakásukban.

Apartman Bile lista már megtekintette 636 idők óta 27.04.2024.