Apartman House in FlowersKorčula - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 5.406 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Korčula és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Virágos apartmanház (45 m2) és 100 év. régi kőház, gyönyörű virágokkal, naranccsal, citrommal, mandarinnal és más mediterrán növényekkel teli kerttel körülvéve, és minden kertes vendég örül. Egy kivi árnyékában, a szökőkút vízmorajával nyugodt, felejthetetlen órákat tölt el. Az apartmanban hálószoba, fürdőszoba és nappali található konyhával, légkondicionálóval és műholdas TV-vel. A szálloda egy csendes utcában található, és saját parkolóval rendelkezik. A strand 300 m-re található, és 15 perc sétával a tenger mellett érheti el az óvárost. Az apartmantól mindössze 5 perc sétára található egy fedett olimpiai úszómedence, teniszpályák és kényelmes futópályák a tenger mellett, amelyek lehetővé teszik az aktív pihenést egész évben. Korcula városa egynapos kirándulásokat tesz lehetővé Dubrovnikba, Splitbe, Mostarba, Hvarba és a Mljet Nemzeti Parkba.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláskor előleget kell fizetni a bankszámlára, amelyet később elküldünk Önnek. Érkezési idő 14 óra és indulási idő legkésőbb 11 óra. (megállapodás alapján eltérő érkezési és indulási idő lehetséges)
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 20 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 400 m
  • Bank: 1 km
  • Posta: 1 km
  • Benzinkút: 700 m
  • Buszmegálló: 900 m
  • Repülőtér: 80 km
  • Marina: 1.2 km
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 900 m
  • Nemzeti park: 20 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Korcula városunkba érkezve azt akarjuk, hogy tartózkodása teljes legyen boldogsággal, elégedettséggel és meneküljön a mindennapi gondok elől. Egy taxi, amely a mi költségünkön találkozik Önnel, néhány perc alatt elviszi az Apartmanhoz, ahol egy üveg bor és helyi termékek várják Önt. Amikor nem főz, és unja már a fürdést és a napozást a gyönyörű strandokon, akkor Korčula legrégebbi étterme áll rendelkezésére, amely csak 20 m-re található, és amelynek házi készítésű ételei nem hagynak közömböseket. Több mint 7 napos tartózkodása alatt ingyenes hajókirándulás indul a Korcula-Peljesac Riviérán, amelyet a tulajdonos biztosít.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman House in Flowers
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A3, Augusztus 2021
Korcula a szívben!

Kiváló szállás Korcula egy nagyon csendes részén, és mindössze tizenöt perces könnyű sétára van szükség a tengerparton az óvároshoz. Az apartman mindennel fel van szerelve, amire szüksége van. Minden ugyanaz, mint a képeken, élőben még szebb. A házigazdák kiválóak, nagyon kedvesek és észrevétlenek, mindenki számára elérhetőek, és nagyszerű tanácsokkal és információkkal szolgálnak. Alapvetően csodálatos nyaralás Korculán! Minden ajánlás a szálláshoz, és külön dicséret a házigazdáknak!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Beograd, Szerbia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A3, Június 2021
Kiváló szállás és nyaralás Korculán

Korculára először nyaralni jöttünk, a 18.06-os időszakban maradtunk. - 2021.07.04. évben két gyermekes szülőkről van szó. Az apartman egy csendes, nyugodt utcában található, gyönyörű déli gyümölcsök és virágok ültetvényei veszik körül. A közelben vannak üzletek (Tommy market és Konzum), komp, éttermek, mentők. A városközpont 15 perces sétával elérhető. A szállás egy új, tiszta, rendezett, kényelmes ágy, amint az az oldal képein látható. Mare Kralj asszony egy üveg üdvözlő borral és csodálatos süteményekkel fogadott minket. Ivo Kralj minden szükséges információt adott nekünk a Korculáról és a környékbeli kirándulásokról, mindig türelmes volt, hogy választ adjon minden kérdésünkre. Dicsérem a tulajdonos kedvességét, és ez alkalomból köszönök mindent, amit nyújtottak. Remélem látlak még. Milánó, Dragana, Andrej és Dunja.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A3, Július 2020
Az Adria gyöngyszeme

Egyszóval, minden tökéletes! Korcula-n vagyunk először, és ő örült minket. A lakás nagyszerű helyen található, közel üzletekhez, éttermekhez, a központhoz, a kikötőhöz, a kompkikötőhöz, a klinikához, az óvároshoz, a strandhoz, de Korcula csendes és békés részén. A citrusfákkal körülvett virágokkal díszített apartman családias hangulatú, békés és pihentető légkört biztosít a vendégek számára. A létesítmény tiszta és rendezett, új bútorokkal, ágy nagyon kényelmes. Az ablakok rovarvédelme (szúnyoghálók) szintén fontos részlet számunkra. Parkolás az udvarban, árnyékban. A tulajdonosok, Mara asszony és Ivo úr minden bókért kedves, barátságos, érdekes, kommunikációs, egy szóval, tökéletes házigazdák. Rámutattak nekünk az összes fontos és gyönyörű célpontra és eseményre, amelyeket Korcula-n kell meglátogatni. Mrs. Mara minden nap felvidított minket a kertjéből származó paradicsommal és szilvával. Szerencsések voltak, hogy néhány narancs fogadott bennünket (bár télen érik). A legjobb narancs a világon. Ajánlás mindazok számára, akik szeretnék felfedezni a szigetet, öblöket, azoknak, akik szeretik a történetet, mert Korcula tele van történelmi helyekkel, és azoknak, akik szeretik a jó tavernákat és éttermeket. Köszönöm Marának és Ivónak mindent, otthon éreztük magunkat, és minden bizonnyal visszatérünk Korculába és a gyönyörű béke- és virágüzletünkbe. Tanja, Tomo és Ines

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Válasz: Virágház apartman

Örülünk, hogy elégedettek voltak Korcula-ban és apartmanunkban tartózkodásával. Rendkívül kedves, kulturális és mindenekelőtt figyelmes vendég voltál, és köszönjük ezt. Reméljük, hogy lesz alkalmunk újra megismerkedni egymással, ami nagy öröm lenne. Üdvözlet mindenkinek Márától és Ivától

Mutasd meg az összes véleményt
Mara Kralj Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Szeretek utazni, és tudja, hogy mire van szükség a kényelmes tartózkodást. Szeretem a virágokat, mint látható a képeken a kertemben.

Apartman House in Flowers lista már megtekintette 39055 idők óta 12.09.2016.