Apartman Dario Ugljan Kukljica - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.694 / éj
Detailed description

A 46 m2-es Dario stúdióapartman kiváló helyen, a csendes Gnjojišće-öbölben, Kukljica városában található, mindössze 20 méterre a tengertől, a strandtól és a sétánytól. Közvetlenül a strand mellett. Az apartman 4 fő elhelyezésére alkalmas. A második emeleti apartman teraszáról csodálatos kilátás nyílik a nagy kertre, a tengerre, a strandra, Zadarra. Az apartmanban való elszállásolás rendkívül alkalmas szülők és kisgyermekek, természetbarátok, kerékpárosok számára. A gépkocsi parkolója a kertben, távirányítós tolókapuval biztosított. A lakás teljesen bútorozott és gépesített (klíma, TV, rádió, hűtőszekrény, sütő, mikrohullámú sütő, vízforraló, mosógép, vasaló, hajszárító), hálószoba franciaággyal, nappali konyhával, fürdőszoba WC-vel és zuhanyzóval. . Az apartmanban van egy nagy pótágy két fő részére és egy háromszemélyes. A szabadtéri grill használatának lehetősége a házigazdával egyeztetve. A házigazda személyesen fogadja a vendégeket egy őshonos helyi termékekből álló welcome drinkkel.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláskor a teljes összeg 20%-át kell fizetni. A fennmaradó összeg az apartmanba érkezéskor fizetendő. A vendégek érkezési ideje 14:00 és 22:00 óra között. A vendég indulási ideje 10 óráig tart.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg teljes visszatérítését visszakapja a vendég, ha legkésőbb az érkezés előtt 21 nappal mondja le. Ellenkező esetben az előleget nem térítik vissza.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 5 km
  • Buszmegálló: 5 km
  • Marina: 200 m
  • Sport tevékenységek: 200 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A házigazda kirándulásokat kínál a közeli öblökbe (Sabuša homokos strand, Kostanj), a zadari szigetcsoport szigeteire, Kornatiba, Telašćica Natúrparkba, professzionális EOLO 650 motorcsónakkal és 6 fős Yamaha 150 motorral. A kapitánnyal egyeztetve félnapos vagy egynapos kirándulást szervezünk. Ezen kívül lehetőség nyílik a vendégeknek nappali és éjszakai tintahal vadászat szervezésére is, ami külön öröm és megismételhetetlen élmény. A vendégeknek különleges attrakciót kínálnak az ostimával való horgászat, hagyományos dalmát módon, éjszaka mesterséges fény mellett. A horgászengedélyek a Kukljicai Horgászegyesületnél szerezhetők be. Ezenkívül a vendégek fakenut bérelhetnek, és evezhetnek a közeli öbölben található Kostanj gyönyörű homokos strandjára. Mindezek a kiegészítő tevékenységek a vendégek számától, a kirándulás időtartamától, valamint a vendég különleges kívánságaitól függően fizetendők.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Dario
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Dario Karlovčan
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

A meleg és barátságos házigazda gondoskodik Önről, hogy tartózkodása kellemes és felejthetetlen legyen. Válaszol mindenféle vendégkérdésre, minden lényeges információt kínál szállásról, kirándulásokról és egyéb kiegészítő tartalmakról.

Apartman Dario lista már megtekintette 1232 idők óta 16.03.2024.