Nyaralóház Kod Plavog JorgovanaKutjevo - Szlavónia

kikiáltási ár Ft 15.388 / éj
Detailed description

A természetben üdülő faház egy kis, ritkán lakott szlavóniai faluban található. Ideális a mindennapi kötelességek elől való meneküléshez és igazi pihenéshez madárdallal és egy szerelmespár napi látogatásával. A ház földszintjén egy hálószoba, konyha, nappali, fürdőszoba és egy nagy fedett terasz található. Az első emeleten található egy nyitott galéria olvasásra és pihenésre, kilátással a tóra, valamint egy hálószoba két ággyal. A házhoz tartozik egy vegyes gyümölcsös is, több tucat fával, különféle gyümölcsökkel és bogyókkal, amit a vendégek használhatnak, ha van valami a kertben (lehetséges lehetőség, hogy saját szükségletre szedik, házi lekvárt készítenek biogazdálkodásból származó gyümölcsökből, ill. vedd emlékbe). Kilóméternyi tanösvény nyílik a vendég előtt, alkalmas kerékpározásra, gyaloglásra, felfedezésre. A környező látnivalók könnyen megközelíthetők, és a ház ideális kiindulópont Szlavónia felfedezéséhez.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A teljes fizetés érkezéskor esedékes. Helyfoglalás e-mailben vagy telefonon lehetséges. A kaució az év folyamán tartózkodásonként 20 euró, december 20-tól pedig 50 euró. 01.15-ig. Last minute foglalás holnapra vagy aznapi érkezésre nem lehetséges. A legalkalmasabb időpont a délutáni érkezésre, a nap folyamán pedig bármikor indulni.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg visszajár, ha a foglalást a foglalás előtt egy héttel mondják le, kivéve a december 20-i időszakot. 01.15-ig. ha a kaució napi 50 euró, és vissza nem térítendő.
Távolságok
Részletes leírás
Lehetőség van horgászni a ház előtti tavon, amely az SRD Lonđžához tartozik. A turista napi horgászengedély 10 euró. Velikán (kb. 15 km-re) található egy vonzó Aquapark, ahol felfrissülhet a forró napokon. Kutjevo 8 km-re található, a borkedvelők kihagyhatatlan úti célja. Együttműködünk egy turisztikai irodával, amely szakszerű kísérettel képes célzott kirándulásokat szervezni a környékre. A kirándulások lehetnek sport jellegűek (hegymászás, hegymászás) vagy kulturális és gasztronómiai jellegűek.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Kod Plavog Jorgovana
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Đurđica Hakštok
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Nyaralóház Kod Plavog Jorgovana lista már megtekintette 2458 idők óta 26.04.2023.