Apartmanok Klara JerićRab Lopar - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.206 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Ha nyaralást szeretne, foglaljon szállást a Loparban található Jeric Klara Apartments hét apartmanjának egyikében, a legszebb homokos strand - a Paradise Beach közelében. Ez a strand akár 1,5 km hosszú, és az egyik legnagyobb strand az Adriai-tenger közelében. A sekély meleg tenger miatt ideális gyermekes családok számára. Kínálunk hét kényelmes, 40 és 100 m2 közötti méretű, különféle méretű apartmant. A ház közelében egy árnyas kert található terasszal, grillezővel, nyugágyakkal, gyermek homokkal, hintákkal és csúszdákkal. Lopar és Rab-sziget 22 öblöt kínál homokos vagy sziklás strandokkal, számos túra- és vezetési pályával, valamint egyéb felfedezésre érdemes természeti és kulturális szépséggel! Csak egy 2 perces sétára van a legközelebbi strandtól - egy gyönyörű homokos paradicsomi strandtól. A közelben különféle éttermek, kávézók, bankok, pékségek, posta, ambulancia, sportközpont és üzletek találhatók. Örömömre szolgál, hogy otthont adok Önnek.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fizetés típusa csak készpénz. Az ügyfél az előleg 30% -át fizeti a teljes áron, amikor megerősíti az előleget. A bejelentkezés 14:00 órától, a kijelentkezés 10:00 óráig tart. Az idegenforgalmi adót az ár nem tartalmazza.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 50 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Posta: 500 m
  • Benzinkút: 1.5 km
  • Buszmegálló: 200 m
  • Marina: 700 m
  • Sport tevékenységek: 100 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Klara Jerić
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Dolenja vas, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Július 2023
Kiváló apartman és házigazdák 10/10

12 napig maradtunk itt. Az egyik legjobb stúdió, mióta nyaralunk, tulajdonképpen olyan, mint egy kisebb lakás a maga 35 m2-ével. Minden benne van, de abszolút minden! Nem igazán szenvedtünk hiányt semmiben, tiszta törölköző 4 naponta, a tulajdonosok nagyon kedvesek és sok betekintést nyújtanak. Nincsenek gyenge tényeim, és csak azt tudom mondani; Viszlát!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Karlovac, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Augusztus 2022
Kiváló nyaralás gyermekes családok számára

6 éjszakát egy stúdióapartmanban töltöttünk. A lakás olyan volt, mint a képeken. Tisztán, rendezetten fogadott minket, minden a helyén. Azonnal kaptunk pótágyneműt a gyerekágyhoz, a minket fogadó hölgy, a lakás tulajdonosa azonnal kiterítette a kanapét és feltette az ágyneműt. Törülköző és mosogatórongy volt elég a lakásban, és 4 nap múlva egy kosár új, tiszta törülközőkkel és törülközőkkel várt minket az ajtóban. A lakásban minden megvolt, amire szükségünk volt, edények, edények, éles kések stb. (ezt a korábbi tapasztalatok miatt hangsúlyozom más apartmanokban, ahol korábban nyaraltunk). Ennek a szálláshelynek talán a legnagyobb értéke a gyönyörűen parkosított udvar, ahol sok tartalom a gyermekek számára. Szintén közel a Paradise Beach, 5 perc sétára. A házigazdák nagyon kedvesek, nem tolakodóak voltak, mégis mindig kéznél voltak, ha valamire szükség volt. Mindig ajánlom ezt a szállást, főleg gyermekes családoknak.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Klara Jerić Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Szlovén,
Apartmanok Klara Jerić lista már megtekintette 41727 idők óta 07.02.2019.