Apartmanok Blue CoastMakarska - Split régió

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Makarska és a Split régió!
Detailed description

Az apartmanok egy családi házban találhatók, a város egy csendes részén. Mindössze 300 méterre vannak a strandtól és 1,5 km-re a városközponttól. Minden apartmanban internet, síkképernyős TV és légkondicionáló áll rendelkezésre, a ház előtt pedig privát parkolási lehetőség biztosított. A Studio Happy Place hálószobával, konyhával, saját fürdőszobával és terasszal rendelkezik. Rendkívül nagy franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal rendelkezik. Az Apartment Big Mama két hálószobából, konyhából, fürdőszobából és erkélyből áll. Két extra nagy franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal rendelkezik. A privát Green Oasis stúdió konyhával, saját fürdőszobával és tágas terasszal rendelkezik. Rendkívül nagy franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal rendelkezik. Minden konyha fel van szerelve az ételkészítéshez szükséges eszközökkel, valamint hűtőszekrénnyel, fagyasztóval és elektromos tűzhellyel. Az apartman mellett található egy üzlet, gyógyszertár, kávézó, ATM, a közelben található egy templom, és a Vepric szentély 1,5 km-re található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A be- és kijelentkezési idők rugalmasak, a házigazda és a vendégek előzetes megállapodása alapján. Az apartmanba 12: 00-tól lehet bejelentkezni, és 10: 00-ig kijelentkezni a takarítás és a jövőbeli vendégek fogadásának előkészítése érdekében. Korai érkezés esetén a dolgok a házigazdánál maradhatnak, és a belépést az udvaron vagy a közeli strandon lehet megvárni. A házigazda előzetes egyeztetés alapján szállíthatja a vendégeket a városba érkezéskor (valamint Split repülőteréről). Az előleg összegét egyeztetés alapján egyeztetjük.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A vendégeket a foglalás megerősítése előtt tájékoztatni kell a lemondási feltételekről.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 1.5 km
  • Élelmiszer: 30 m
  • Étterem: 500 m
  • Orvos: 50 m
  • Gyógyszertár: 100 m
  • Bank: 1 km
  • Posta: 1 km
  • Benzinkút: 500 m
  • Buszmegálló: 1 km
  • Vasútállomás: 65 km
  • Repülőtér: 65 km
  • Marina: 500 m
  • Disco club: 700 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A közeli strandon számos étterem található, ahol élvezheti a dalmát konyha minden varázsát. Makarska egy nagyon kicsi és csendes város, amelyet egy óra alatt be lehet sétálni, így nincs szüksége tömegközlekedésre, amely elérhető a Makarska Riviérán található közeli helyekre. Amíg bejárja a várost, javasoljuk, hogy látogassa meg az óvárost és a főteret, a ferences kolostorban található Malakológiai Múzeumot és ennek a gyönyörű helynek a sok nevezetességét, amelyekről prospektusokat készítettünk. A természet szerelmesei élvezhetik a sétát a Szent Péter-félszigeten és a hosszú homokos strandokon. A hegymagasság és a lenyűgöző kilátás kedvelői számára a Biokovo hegyre járás teljes siker lesz. A Biokovo egy természeti park, számos természeti és kulturális látnivalóval, amelyek közül kiemeljük az újonnan megnyílt Skywalk nevezetességet és a Kotišina botanikus kertet. A közlekedési és kirándulási szolgáltatások esetében lehetőség van a házigazda megegyezésére.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Blue Coast
Mario Žigo Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Több mint 1500 megvalósult fenntartás. Több mint 4000 elégedett vendég. Igyekszünk minden követelményének megfelelni, ezért váljon részévé a több mint 15 éves hagyománynak.

Apartmanok Blue Coast lista már megtekintette 6820 idők óta 04.02.2021.