Apartmanok AnnaLošinj Mali Lošinj - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 10.810 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Szívélyes fogadtatást és kellemes nyaralást kívánunk Anna házunkban. Ez egy régi kapitányház a város csendes részén, nem messze a központtól. Udvar és zöldövezet veszi körül. 100 m-re a tengertől, 500 m-re a városközponttól és 600 m-re a legközelebbi strandtól. Két apartmannal rendelkezik. Az App Anna 1 a ház második emeletén, az Anna 2 pedig a harmadik emeleten található. Mindkét apartman a tengerre és a kikötőre néz, mindegyik 70 m2 alapterületű (két hálószoba franciaággyal, fürdőszoba, nappali étkezővel és konyha). Az apartmanok teljesen felszereltek (étkező és főzőedény, törölköző, ágynemű, TV, WIFI, mosógép, hűtőszekrény hajszárítóval, klíma). A téli hónapokban az apartmanok fűtése minden helyiségben központi fűtéses. A ház legközelebbi megközelítése autóval 100 méterre található. Gyalog kell tovább menni. Az apartmanokhoz fenntartott parkolóhelyek tartoznak a főút mellett, a háztól 250 m-re. Lehetőség bérelni kikötőhelyeket a Nadir Yachton a háztól 250 méterre.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Minden apartman 4 főre van bejegyezve. Pótágy elhelyezésére nincs lehetőség. Foglaláskor 100 euró előleget kell fizetni a bérlő girószámlájára. Meg nem jelenés esetén az előleget nem térítjük vissza. A lefoglalt szállás díjának fennmaradó részét a szálláshelyre érkezés napján kell befizetni a bérlő girószámlájára vagy készpénzben (a vendég kívánságától függően). A lefoglalt időponttól való korai távozás esetén visszatérítés nem jár, a lefoglalt időpont teljes összegét kifizetjük. Egyszeri végtakarítás 35 euró. Érkezés 14:00 órától, indulás 10:00 óráig. (lehetséges, hogy korábban érkezik, amikor az apartman készen áll a következő vendég fogadására). Lehetőség van a poggyász elhagyására a szállás elhagyása után, ha a vendégnek későbbi indulása van a szigetről, például hajóval, katamaránnal, busszal stb. Biztonsági okokból szigorúan tilos bármilyen grill/sütő használata. Babaágy és etető kérésre ingyenes. Háziállatot sajnos nem fogadunk.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A lemondott foglalások esetén nincs visszatérítés.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 600 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 400 m
  • Bank: 300 m
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 700 m
  • Buszmegálló: 400 m
  • Repülőtér: 7 km
  • Marina: 1 km
  • Sport tevékenységek: 2 km
  • Kaszinó: 200 m
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A szállásbérlés mellett üdvözlőitallal, információkkal és ajánlásokkal várjuk a vendégeket a tartózkodáshoz és a kirándulásokhoz.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Anna
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Varaždin, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Június 2021
Remek szállás!

Nagyon szépen felszerelt, tiszta és rendezett lakás. A szobák tágasak és szépen berendezettek, a fürdőszoba nagy és teljesen felszerelt. A konyhában nincs semmi, amire szüksége lehet az ételek elkészítéséhez, és a teraszról tökéletes kilátás nyílik az öbölre, a városra és a tenger kékjére! Élveztük!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Varaždin, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Anna, Július 2017
Minden ajánlás

Köszönjük a vendéglátást, szórakoztató és mindent, amit nekünk adott. Majd visszajövök!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kedves Misak

Köszönöm a kedves szavakat. Ön kedves és édes obitelj.Bilo öröm volt, hogy találkoztunk, és a házigazda. Fordított időt, csodálatos volt. Mint mindig szívesen minket.

Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Anna, Június 2017
Ajánljuk ezt a szálláshelyet

Abszolút minden jó! Szép, tiszta és funkcionális lakás, vendégszeretet, jó helyen.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kedves párok

Köszönöm a kedves szavakat. Örülünk, hogy maradjon a házban volt, szép és kellemes. Öröm volt, hogy találkoztunk, és a bitelj. Mindig szívesen velünk a kapcsolatot.

Ana Grubješić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Bízunk benne, hogy látta, és kiválasztja a szállás. Mi megteszünk mindent, amit lehet, hogy kellemes időtöltést a házunkban.

Apartmanok Anna lista már megtekintette 51591 idők óta 11.06.2016.